AK PARTİLİ BAŞKAN BIYIK KARAMOLLAOĞLU'NU AĞIRLADI

Dünya 24.10.2021 - 19:17, Güncelleme: 24.10.2021 - 19:17
 

AK PARTİLİ BAŞKAN BIYIK KARAMOLLAOĞLU'NU AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Bugün gerçekleştirilen SP Gebze İlçe kongresi için Gebze'ye gelen Genel Başkan Karamollaoğlu kongreden sonra Darıca'ya inerek bir partilinin düğün merasimine katıldı.. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel  Karamollaoğlu'nun Darıca'da ağırlayan Ak Partili Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık "Düğün merasimi için ilçemize gelen, Saadet Partisi Genel Başkanı Sn.Temel Karamollaoğlu’nu makamımızda ağırladık.Sayın Genel Başkan’a ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum." paylaşımında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Bugün gerçekleştirilen SP Gebze İlçe kongresi için Gebze'ye gelen Genel Başkan Karamollaoğlu kongreden sonra Darıca'ya inerek bir partilinin düğün merasimine katıldı..

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel  Karamollaoğlu'nun Darıca'da ağırlayan Ak Partili Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık "Düğün merasimi için ilçemize gelen, Saadet Partisi Genel Başkanı Sn.Temel Karamollaoğlu’nu makamımızda ağırladık.Sayın Genel Başkan’a ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum." paylaşımında bulundu..

Bir 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.