BELEDİYE BAŞKANI MAKAM ŞOFÖRLÜĞÜ YAPTI

Siyaset 16.10.2021 - 17:22, Güncelleme: 16.10.2021 - 17:22
 

BELEDİYE BAŞKANI MAKAM ŞOFÖRLÜĞÜ YAPTI

kocaelihaberi
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, Ak Parti Miletvekilleri ve beraberindeki heyet, Erbaa Organize Sanayi Bölgesinde hizmet verecek olan OmaFil İplik Fabrikaları ve DOKAP Projeleri Toplu Açılış Töreni’ne katıldı.. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu kendi kullandığı makam aracı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti Tokat Milletvekilleri Yusuf Beyazıt ve Av. Mustafa Arslan ve Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı'yı açılışlara götürdü..
kocaelihaberi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, Ak Parti Miletvekilleri ve beraberindeki heyet, Erbaa Organize Sanayi Bölgesinde hizmet verecek olan OmaFil İplik Fabrikaları ve DOKAP Projeleri Toplu Açılış Töreni’ne katıldı..

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu kendi kullandığı makam aracı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti Tokat Milletvekilleri Yusuf Beyazıt ve Av. Mustafa Arslan ve Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı'yı açılışlara götürdü..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.