ALİ KEMAL AYDIN ATATÜRK SEVGİSİNİ ULUSAL BOYUTA TAŞIDI

Güncel 22.09.2021 - 22:43, Güncelleme: 22.09.2021 - 22:43
 

ALİ KEMAL AYDIN ATATÜRK SEVGİSİNİ ULUSAL BOYUTA TAŞIDI

KOCAELİ HABERİ
Gebze bölgesinin sevilen işadamı ve Gebze Ticaret Odası Eski Meclis Üyesi Ali Kemal Aydın, Kocaeli genelinde birçok kişi, kurum ve kuruluş idarecisine takdim ettiği üç boyutlu Mustafa Kemal Atatürk portrelerinden İstanbul sınırlarına geçerek FOX TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk'e de takdim etti.. Ali Kemal Aydın'ın bu ziyareti ve Atatürk portresi hediyesiNDEN çok mutlu olan Doğan Şentürk, kendsine teşekkür ederken, Ali Kemal Ydın ise o anları sosyal medyadan "Sevgili kardeşimiz, değerimiz Fox TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk Bey’e yapmış olduğumuz ziyarette bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi ve duyarlılığa sonsuz teşekkürler. Siz varsanız, biz varız." mesajı ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

Gebze bölgesinin sevilen işadamı ve Gebze Ticaret Odası Eski Meclis Üyesi Ali Kemal Aydın, Kocaeli genelinde birçok kişi, kurum ve kuruluş idarecisine takdim ettiği üç boyutlu Mustafa Kemal Atatürk portrelerinden İstanbul sınırlarına geçerek FOX TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk'e de takdim etti..

Ali Kemal Aydın'ın bu ziyareti ve Atatürk portresi hediyesiNDEN çok mutlu olan Doğan Şentürk, kendsine teşekkür ederken, Ali Kemal Ydın ise o anları sosyal medyadan "Sevgili kardeşimiz, değerimiz Fox TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk Bey’e yapmış olduğumuz ziyarette bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi ve duyarlılığa sonsuz teşekkürler. Siz varsanız, biz varız." mesajı ile paylaştı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.