Başkan Büyükgöz'ün Dikkatine! Tehlike saçıyor

İlçeler 13.09.2021 - 11:19, Güncelleme: 13.09.2021 - 11:19
 

Başkan Büyükgöz'ün Dikkatine! Tehlike saçıyor

KOCAELİ HABERİ
Bu fotoğraf karesi "Gebze Osman Yılmaz mahakllesi Mehmet Akif Ersoy cami önü ana caddede buluna logar kapağı düşmüş. Üstünden araç geçtiği zaman sallanıyor. Kuryeler için çok tehlike saçıyor. Paylaşmanızı ve bir an önce yapılmasını arzederim. Darıca'da yaşanan yaşanan kazanan tekrarı olmaması için önemşli husus." mesajı ile Gebzeliler gurubunda paylaşıldı.. Ve bakın bu fotoğrafa ne yorumlar yapıldı; Sevim Duran: Her yeri aradık bize ait değil dendi ilgilenmediler geçen bi arabaya çarptı çıkıp arabaya hasar verdi ayrıca seside ayrı dert gece gündüz çarpıp duruyo her araç geçişinde kimse ilgilenmiyor İnternet kabloları geçiyor içinden onları dahi aradık yok arkadaş Çok saolun paylaştınız umarım birileri ilgilenir Uğur Yılmaz: Arayinca nazlaniyar gelmeye sanki babalarinin hYrina yapiyolar.halbuki onun icin maas aliyolar.ama haklilar devlete daya sirtini bosver gitsin nasilsa maas yatiyor. Geçen hafta Darıca'da yegenimi kaybettik bu yüzden halen akillanmadilar akillanmazlarda ne denetim var kuryelere kask yok koruyucu elbise yok denetleyende yok yazık gençlere Bozkurt Hakan: Uğur Yldrm ogün bende hastaneseydim gözümün önünden götürdüler Muhammet talhaydı herhalde ismi Allah rahmet eylesin annesinin feryadı hala kulaklarımda o an ne için gittiğimi unutmuştum gencecik çocuk başınız sağolsun DARICA'DA NE OLMUŞTU; 2 Eylül 2021 tarihinde Darıca ilçesinde meydana gelen korkunç olayda; Kurye Muhammet Talha Karabacak, (17), yanları kapatılmayan rögar kapağının üzerinden geçince kontrolünü kaybettiği motosikletiyle karşı yönden gelen otomobilin altına girdi. Hastaneye kaldırılan Karabacak yaşamını yitirirken, rögar kapağının açık olan yandaki bölümleri ise kapatıldı.  
KOCAELİ HABERİ

Bu fotoğraf karesi "Gebze Osman Yılmaz mahakllesi Mehmet Akif Ersoy cami önü ana caddede buluna logar kapağı düşmüş. Üstünden araç geçtiği zaman sallanıyor. Kuryeler için çok tehlike saçıyor. Paylaşmanızı ve bir an önce yapılmasını arzederim. Darıca'da yaşanan yaşanan kazanan tekrarı olmaması için önemşli husus." mesajı ile Gebzeliler gurubunda paylaşıldı..

Ve bakın bu fotoğrafa ne yorumlar yapıldı;

Sevim Duran: Her yeri aradık bize ait değil dendi ilgilenmediler geçen bi arabaya çarptı çıkıp arabaya hasar verdi ayrıca seside ayrı dert gece gündüz çarpıp duruyo her araç geçişinde kimse ilgilenmiyor İnternet kabloları geçiyor içinden onları dahi aradık yok arkadaş
Çok saolun paylaştınız umarım birileri ilgilenir

Uğur Yılmaz: Arayinca nazlaniyar gelmeye sanki babalarinin hYrina yapiyolar.halbuki onun icin maas aliyolar.ama haklilar devlete daya sirtini bosver gitsin nasilsa maas yatiyor. Geçen hafta Darıca'da yegenimi kaybettik bu yüzden halen akillanmadilar akillanmazlarda ne denetim var kuryelere kask yok koruyucu elbise yok denetleyende yok yazık gençlere

Bozkurt Hakan: Uğur Yldrm ogün bende hastaneseydim gözümün önünden götürdüler Muhammet talhaydı herhalde ismi Allah rahmet eylesin annesinin feryadı hala kulaklarımda o an ne için gittiğimi unutmuştum gencecik çocuk başınız sağolsun

DARICA'DA NE OLMUŞTU;
2 Eylül 2021 tarihinde Darıca ilçesinde meydana gelen korkunç olayda; Kurye Muhammet Talha Karabacak, (17), yanları kapatılmayan rögar kapağının üzerinden geçince kontrolünü kaybettiği motosikletiyle karşı yönden gelen otomobilin altına girdi. Hastaneye kaldırılan Karabacak yaşamını yitirirken, rögar kapağının açık olan yandaki bölümleri ise kapatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.