Yaşar Çakmak Başkan Büyükakın'a teşekkür etti

Spor 10.09.2021 - 22:36, Güncelleme: 10.09.2021 - 22:36
 

Yaşar Çakmak Başkan Büyükakın'a teşekkür etti

KOCAELİ HABERİ
Büyükşehir’in destekleriyle düzenlenen JWOC 2021 Gençler Dünya Oryantiring Şampiyonası bayrak yarışlarının ardından ödül töreniyle sona erdi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle 5-10 Eylül tarihleri arasında Kocaeli’nde düzenlenen JWOC 2021 Gençler Dünya Oryantiring Şampiyonası renkli görüntülere sahne oldu. Türkiye’den “Kendini Bul” sloganıyla yola çıkan organizasyonda 30 ülkeden 257 kadın ile erkek sporcunun katıldığı sprint, kısa mesafe ve uzun mesafe yarışları yapıldı. Son günde düzenlenen bayrak yarışı bireysel puan ve takım sıralaması sonucunda dünya şampiyonu İsveç oldu. KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak bu güzel ve anlamlı organizasyon için yyaaınladığı teşekkür mesajında "30 ülkeden 333 sporcu ve antrenörün katılımıyla gerçekleştirdiğimiz 2021 Gençler Dünya Oryantiring Şampiyonası’na ev sahipliği yaptık.  Böylesine kapsamlı bir organizasyonun Kocaeli’mizde yapılmasına büyük destek veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Doç. Dr. Tahir Büyükakın başta olmak üzere, günlerdir büyük bir özveriyle çalışan Gençlik ve Spor Hz. Dairesi Başkanlığı personelimize, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz’e ve Uluslararası Oryantiring Federasyonu Asbaşkanı Tatyana Kalenderoğlu’na ve tüm emektarlara teşekkürler…" ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Büyükşehir’in destekleriyle düzenlenen JWOC 2021 Gençler Dünya Oryantiring Şampiyonası bayrak yarışlarının ardından ödül töreniyle sona erdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle 5-10 Eylül tarihleri arasında Kocaeli’nde düzenlenen JWOC 2021 Gençler Dünya Oryantiring Şampiyonası renkli görüntülere sahne oldu. Türkiye’den “Kendini Bul” sloganıyla yola çıkan organizasyonda 30 ülkeden 257 kadın ile erkek sporcunun katıldığı sprint, kısa mesafe ve uzun mesafe yarışları yapıldı. Son günde düzenlenen bayrak yarışı bireysel puan ve takım sıralaması sonucunda dünya şampiyonu İsveç oldu.

KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak bu güzel ve anlamlı organizasyon için yyaaınladığı teşekkür mesajında "30 ülkeden 333 sporcu ve antrenörün katılımıyla gerçekleştirdiğimiz 2021 Gençler Dünya Oryantiring Şampiyonası’na ev sahipliği yaptık.  Böylesine kapsamlı bir organizasyonun Kocaeli’mizde yapılmasına büyük destek veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Doç. Dr. Tahir Büyükakın başta olmak üzere, günlerdir büyük bir özveriyle çalışan Gençlik ve Spor Hz. Dairesi Başkanlığı personelimize, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz’e ve Uluslararası Oryantiring Federasyonu Asbaşkanı Tatyana Kalenderoğlu’na ve tüm emektarlara teşekkürler…" ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.