RECEP KAYA'NIN TOPA GİRMESİNE CHP İL BAŞKANI YILDIZLI'DAN TEPKİ GECİKMEDİ

Siyaset 29.08.2021 - 00:13, Güncelleme: 29.08.2021 - 00:17
 

RECEP KAYA'NIN TOPA GİRMESİNE CHP İL BAŞKANI YILDIZLI'DAN TEPKİ GECİKMEDİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'nın kardeşi ve Kocaelispor Başkan vekili Av. Harun Kaya'nın gheçtiğimiz gün twitter'dan yaptığı "CHP'yi hiç sevmiyorum. Çünkü çok sevimsiz" şeklindeki sözleri 'siyaset ile sporu birbirine karıştırdığı' gerekçesiyle çok sayıda tepki alırken ve de CHP'liler tarafından istifası istenirken, Harun Kaya bugün oynanan Kocaelispor-Samsunspor maçını abisi Recep Kaya ile birlikte izledi.. Kocaelispor'un maçı 1-0 kazanması ile birlikte Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya twitter sayfasından "Bu Galibiyet çok sevimli oldu. Tebrikler Kocaelispor.  Kocaelispor-1 Samsunspor-0" paylaşımında bulundu.. Recep Kaya'nın paylaşımında, kardeşi Harun Kaya'nın "sevimsiz CHP" sözlerini anımsatan "sevimli" ifadesi kullanması üzerine CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, Recep Kaya'ya yine sosyal medyadan tepki gösterdi.. Yıldızlı tepkisinde yine Harun Kaya'nın Kocaelisğor yönetiminden istifasını isteyerek "CHP'yi sevmiyorum, çünkü sevimsiz" diyen Kocaelispor Başkan Vekili Harun Kaya'nın ardından ağabeyi AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya sahneye çıkmış. Siyaset üstü bir değer olan Kocaelispor'umuzun alet edilmesine daha ne kadar müsade edeceksiniz sayın başkan Engin Koyun" dedi.   "CHP'yi sevmiyorum, çünkü sevimsiz" diyen Kocaelispor Başkan Vekili Harun Kaya'nın ardından ağabeyi AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya sahneye çıkmış.Siyaset üstü bir değer olan Kocaelispor'umuzun alet edilmesine daha ne kadar müsade edeceksiniz sayın başkan @enginkoyun41 pic.twitter.com/RPJvfnbX0L— Özgür Harun Yıldızlı (@harunyildizli1) August 28, 2021
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'nın kardeşi ve Kocaelispor Başkan vekili Av. Harun Kaya'nın gheçtiğimiz gün twitter'dan yaptığı "CHP'yi hiç sevmiyorum. Çünkü çok sevimsiz" şeklindeki sözleri 'siyaset ile sporu birbirine karıştırdığı' gerekçesiyle çok sayıda tepki alırken ve de CHP'liler tarafından istifası istenirken, Harun Kaya bugün oynanan Kocaelispor-Samsunspor maçını abisi Recep Kaya ile birlikte izledi..

Kocaelispor'un maçı 1-0 kazanması ile birlikte Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya twitter sayfasından "Bu Galibiyet çok sevimli oldu. Tebrikler Kocaelispor.  Kocaelispor-1 Samsunspor-0" paylaşımında bulundu..

Recep Kaya'nın paylaşımında, kardeşi Harun Kaya'nın "sevimsiz CHP" sözlerini anımsatan "sevimli" ifadesi kullanması üzerine CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, Recep Kaya'ya yine sosyal medyadan tepki gösterdi..

Yıldızlı tepkisinde yine Harun Kaya'nın Kocaelisğor yönetiminden istifasını isteyerek "CHP'yi sevmiyorum, çünkü sevimsiz" diyen Kocaelispor Başkan Vekili Harun Kaya'nın ardından ağabeyi AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya sahneye çıkmış. Siyaset üstü bir değer olan Kocaelispor'umuzun alet edilmesine daha ne kadar müsade edeceksiniz sayın başkan Engin Koyun" dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.