BÜYÜKAKIN VE ELLİBEŞ'TEN ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARINA JEST

Siyaset 18.08.2021 - 01:25, Güncelleme: 18.08.2021 - 01:35
 

BÜYÜKAKIN VE ELLİBEŞ'TEN ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARINA JEST

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli il başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte Kocaeli'nin ilçelerimnde görev tyapmış eki belediye başkanları ile yemekli bir toplantıda bir araya geldi.. İl Başkanı Ellibeş bu toplantıyı sosyal medyadan "Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’la birlikte bu akşam geçmiş dönem belediye başkanlarımızla buluştuk.Şehrimize yapmış oldukları hizmetlerle gönlümüzde her zaman ayrı yeri olan Belediye Başkanlarımızla belirli aralıklarla bir araya gelip, görüşlerini dinlemekten mutlu oluyoruz." mesajı ile paylaştı.. Gebze ve Darıca eski belediye başkanı ve KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan'da bu toplantıya katılırken, geceye katılanlardan Saraybahçe eski Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice Başkan Ellibeş'in paylaşımına "Mehmet ve Tahir başkanlarımıza teşekkür ediyoruz birlikten beraberlikten güç,istişareden bereket doğar anlayışı ile güzel bir toplantı oldu" yorumu ile katkı sundu..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli il başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte Kocaeli'nin ilçelerimnde görev tyapmış eki belediye başkanları ile yemekli bir toplantıda bir araya geldi..

İl Başkanı Ellibeş bu toplantıyı sosyal medyadan "Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’la birlikte bu akşam geçmiş dönem belediye başkanlarımızla buluştuk.Şehrimize yapmış oldukları hizmetlerle gönlümüzde her zaman ayrı yeri olan Belediye Başkanlarımızla belirli aralıklarla bir araya gelip, görüşlerini dinlemekten mutlu oluyoruz." mesajı ile paylaştı..

Gebze ve Darıca eski belediye başkanı ve KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan'da bu toplantıya katılırken, geceye katılanlardan Saraybahçe eski Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice Başkan Ellibeş'in paylaşımına "Mehmet ve Tahir başkanlarımıza teşekkür ediyoruz birlikten beraberlikten güç,istişareden bereket doğar anlayışı ile güzel bir toplantı oldu" yorumu ile katkı sundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.