Kocaaeli'nin o köyü geleneği bozmadı

İlçeler 16.08.2021 - 06:52, Güncelleme: 16.08.2021 - 06:53
 

Kocaaeli'nin o köyü geleneği bozmadı

KOCAELİ HABERİ
Kandıra Çakırcaali, Kocabayramlar Mahallesi sakinleri köy meydanında mısır közledi. Ergün Bayram’ın tarlasından toplanan taze mısır koçanları köy meydanında, Nursel Okyar ve Çağrı Başaran’ın gözetiminde yakılan ateşin közünde pişirildi.   Gecenin sanatçıları Ahmet Efe Küçük (Keman) ve Efe Acar (Ritim saz)’ı ile Türk Müziğinin güzel eserlerini seslendirdi. Seslendirilen müzik eşliğinde bir tarafta mısırlar yenilirken, akşam serinliğinde demlenen çaylar da keyifle yudumlanırken, gerçekleşen neşeli sohbet geç vakitlere kadar sürdü. haber-foto:ahsenokyar  
KOCAELİ HABERİ

Kandıra Çakırcaali, Kocabayramlar Mahallesi sakinleri köy meydanında mısır közledi.

Ergün Bayram’ın tarlasından toplanan taze mısır koçanları köy meydanında, Nursel Okyar ve Çağrı Başaran’ın gözetiminde yakılan ateşin közünde pişirildi.  

Gecenin sanatçıları Ahmet Efe Küçük (Keman) ve Efe Acar (Ritim saz)’ı ile Türk Müziğinin güzel eserlerini seslendirdi. Seslendirilen müzik eşliğinde bir tarafta mısırlar yenilirken, akşam serinliğinde demlenen çaylar da keyifle yudumlanırken, gerçekleşen neşeli sohbet geç vakitlere kadar sürdü.

haber-foto:ahsenokyar

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.