Meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı

Güncel 15.08.2021 - 07:00, Güncelleme: 15.08.2021 - 07:04
 

Meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı

.
15 Ağustos 2021 Pazar günü için yaptığı hava durumu açıklamasında şu değerlendirmelerde ve uyarılarda Meteoroloji Genel Müdürlüğü Resmi Twitter Hesabından "Doğu Karadeniz'de Beklenen Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!" uyarısında bulundu; Kuvvetli Yağışlara Dikkat!  Kuvvetli Rüzgara Dikkat! Hava Sıcaklığı: Önemli bir değişiklik olmayacağı, Kıyı Ege ile Akdeniz kıyılarında mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normalleri altında seyredeceği tahmin ediliyor. Sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Rüzgarın; Marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Doğu Karadeniz'de Beklenen Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!
.

15 Ağustos 2021 Pazar günü için yaptığı hava durumu açıklamasında şu değerlendirmelerde ve uyarılarda Meteoroloji Genel Müdürlüğü Resmi Twitter Hesabından "Doğu Karadeniz'de Beklenen Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!" uyarısında bulundu;

Kuvvetli Yağışlara Dikkat!  Kuvvetli Rüzgara Dikkat!

Hava Sıcaklığı: Önemli bir değişiklik olmayacağı, Kıyı Ege ile Akdeniz kıyılarında mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normalleri altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Rüzgarın; Marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Doğu Karadeniz'de Beklenen Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.