Ahmet Davutoğlu 'bu kabul edilemez'' dedi..

Siyaset 12.08.2021 - 06:33, Güncelleme: 12.08.2021 - 06:39
 

Ahmet Davutoğlu 'bu kabul edilemez'' dedi..

KOCAELİ HABERİ
Ankara’nın Altındağ ilçesinde, 18 yaşındaki Emirhan Yalçın'ın bıçaklanarak öldürülmesinin ardından, mahallede toplanan yüzlerce kişi Suriyelilerin ev ve iş yerlerini taşladı. Ankara’nın Altındağ ilçesine bağlı Battalgazi Mahallesi’nde bulunan bir parkta dün gece iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen gerilimde bıçakla yaralanan Emirhan Yalçın (18) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesi sonrası mahallede toplanan yüzlerce kişi Suriyelilerin ev ve iş yerlerini taşladı. Yaşanan bu olaylar üzerine Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu twitter sayfasından yaptığı Ahmet Davutoğlu "Ankara'da öldürülen genç kardeşimiz Emirhan Yalçın'ın acısı yüreğimizi dağladı. Katiller en ağır şekilde cezalandırılmalı. Ancak katilin etnik kimliği üzerinden çocuk, kadın demeden toplumu hedef alan şiddet kabul edilemez. Vatandaşlarımızı sağduyuya ve itidale davet ediyorum." dedi..
KOCAELİ HABERİ

Ankara’nın Altındağ ilçesinde, 18 yaşındaki Emirhan Yalçın'ın bıçaklanarak öldürülmesinin ardından, mahallede toplanan yüzlerce kişi Suriyelilerin ev ve iş yerlerini taşladı.

Ankara’nın Altındağ ilçesine bağlı Battalgazi Mahallesi’nde bulunan bir parkta dün gece iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen gerilimde bıçakla yaralanan Emirhan Yalçın (18) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesi sonrası mahallede toplanan yüzlerce kişi Suriyelilerin ev ve iş yerlerini taşladı.

Yaşanan bu olaylar üzerine Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu twitter sayfasından yaptığı Ahmet Davutoğlu "Ankara'da öldürülen genç kardeşimiz Emirhan Yalçın'ın acısı yüreğimizi dağladı. Katiller en ağır şekilde cezalandırılmalı. Ancak katilin etnik kimliği üzerinden çocuk, kadın demeden toplumu hedef alan şiddet kabul edilemez. Vatandaşlarımızı sağduyuya ve itidale davet ediyorum." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.