ERDOĞAN SORULARI CEVAPLADI

Güncel 06.08.2021 - 17:14, Güncelleme: 06.08.2021 - 17:20
 

ERDOĞAN SORULARI CEVAPLADI

MEDYA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı kıldığı Çilehane Camisi’nden çıkışında TRT, AA, İHA, DHA ve TV NET'e bağlı muhabirlerin gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı. Cuma namazını Üsküdar’daki Çilehane Camii’nde kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, namaz sonrası yaptığı açıklamada orman yangınlarına müdahalenin sürdüğünü belirterek, “Yeni ağaçlandırma, doğal bitki örtüsüyle uyumlu olacaktır. Geleceğe Nefes Kampanyası’yla her vatandaşımız için üç fidan olacak şekilde toplam 252 milyon fidanı yıl bitmeden inşallah dikeceğiz. Yeşil vatanı korumak için cansiperane mücadelemiz devam edecektir” dedi. 44 İLİMİZDE ÇIKAN 208 ORMAN YANGINININ 196’SI KONTROL ALTINA ALINDI” Türkiye’de yaşanan orman yangınlarına ilişkin soru üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Temmuz’dan itibaren başlayan bölgedeki yangın sürecinin 9 günü aştığını ifade ederek, “44 ilimizde çıkan 208 orman yangınının 196’sı kontrol altına alınmış vaziyette. 5 ilimizdeki 12 yangının kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor. Bu illerimiz büyükşehir olarak başta Antalya, Muğla, Isparta, Aydın ve Denizli illerimiz. Şu anda buralarda yoğun bir yangın söndürme çalışmalarımız var” diye konuştu.
MEDYA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı kıldığı Çilehane Camisi’nden çıkışında TRT, AA, İHA, DHA ve TV NET'e bağlı muhabirlerin gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı.

Cuma namazını Üsküdar’daki Çilehane Camii’nde kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, namaz sonrası yaptığı açıklamada orman yangınlarına müdahalenin sürdüğünü belirterek, “Yeni ağaçlandırma, doğal bitki örtüsüyle uyumlu olacaktır. Geleceğe Nefes Kampanyası’yla her vatandaşımız için üç fidan olacak şekilde toplam 252 milyon fidanı yıl bitmeden inşallah dikeceğiz. Yeşil vatanı korumak için cansiperane mücadelemiz devam edecektir” dedi.

44 İLİMİZDE ÇIKAN 208 ORMAN YANGINININ 196’SI KONTROL ALTINA ALINDI”

Türkiye’de yaşanan orman yangınlarına ilişkin soru üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Temmuz’dan itibaren başlayan bölgedeki yangın sürecinin 9 günü aştığını ifade ederek, “44 ilimizde çıkan 208 orman yangınının 196’sı kontrol altına alınmış vaziyette. 5 ilimizdeki 12 yangının kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor. Bu illerimiz büyükşehir olarak başta Antalya, Muğla, Isparta, Aydın ve Denizli illerimiz. Şu anda buralarda yoğun bir yangın söndürme çalışmalarımız var” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.