Cumhurbaşkanı Erdoğan o kararları imzaladı..

Gündem 04.08.2021 - 17:21, Güncelleme: 04.08.2021 - 18:11
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan o kararları imzaladı..

.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Askerî Şûra kararlarını imzaladı.. Yüksek Askerî Şûra (YAŞ) kararları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalandı. Kararlar, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın tarafından kamuoyuna açıklandı. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Yüksek Askeri Şura (YAŞ) Toplantısı’nda alınan kararları açıkladı. Erdoğan başkanlığında bugün toplanan YAŞ kararları açıklandı. Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar emekliliğe sevk edilirken 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever ise Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na getirildi. Öte yandan kamuoyunda 'sarıklı amiral' olarak da bilinen Tuğamiral Mehmet Sarı'nın adı ise emekliliğe sevk edilenler listesinde.
.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Askerî Şûra kararlarını imzaladı..

Yüksek Askerî Şûra (YAŞ) kararları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalandı. Kararlar, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın tarafından kamuoyuna açıklandı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Yüksek Askeri Şura (YAŞ) Toplantısı’nda alınan kararları açıkladı.

Erdoğan başkanlığında bugün toplanan YAŞ kararları açıklandı. Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar emekliliğe sevk edilirken 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever ise Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na getirildi. Öte yandan kamuoyunda 'sarıklı amiral' olarak da bilinen Tuğamiral Mehmet Sarı'nın adı ise emekliliğe sevk edilenler listesinde.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.