MİLLETVEKİLİ KATIRCIOĞLU KOCAELİ'NİN EN ESKİ KÖYÜNE GİTTİ

Dünya 01.08.2021 - 18:21, Güncelleme: 01.08.2021 - 18:24
 

MİLLETVEKİLİ KATIRCIOĞLU KOCAELİ'NİN EN ESKİ KÖYÜNE GİTTİ

KOCAELİ HABERİ - CENGİZ YUCAK
AK Parti Kocaeli Milletvekili, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi ve yine TBMM Çocuk Hakları Alt Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu bugün seçim bölgesi Kocaeli'nin Gölcük ilçesine bağlı Halıdere mahallesine gitti.. Kocaeli haritası içinde yer alan Türkiye'nin en eski köylerinden birisi olan Yukarı Halıdere'ye çıkan Katırcıoğlu sosyal medyadan "Bugün bin yıllık tarihi geçmişe sahip Osmanlı Köyü olan Yukarı Halıdereydim. Ak Parti Halıdere Mahalle Başkanımız İbrahim bey ve muhtarımız ile Metin Kutludeniz’e misafir olduk. Yukarı Halıdere’de bulunan 18. Yüzyıla ait Osmanlı döneminden kalma Hacı Nuri Hamamını yerinde inceledik. Gölcük Belediyesinin başvurusu üzerine restore edilerek, ilçemiz turizmine kazandırılacak." bilgisini paylaştı..
KOCAELİ HABERİ - CENGİZ YUCAK

AK Parti Kocaeli Milletvekili, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi ve yine TBMM Çocuk Hakları Alt Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu bugün seçim bölgesi Kocaeli'nin Gölcük ilçesine bağlı Halıdere mahallesine gitti..

Kocaeli haritası içinde yer alan Türkiye'nin en eski köylerinden birisi olan Yukarı Halıdere'ye çıkan Katırcıoğlu sosyal medyadan "Bugün bin yıllık tarihi geçmişe sahip Osmanlı Köyü olan Yukarı Halıdereydim. Ak Parti Halıdere Mahalle Başkanımız İbrahim bey ve muhtarımız ile Metin Kutludeniz’e misafir olduk. Yukarı Halıdere’de bulunan 18. Yüzyıla ait Osmanlı döneminden kalma Hacı Nuri Hamamını yerinde inceledik. Gölcük Belediyesinin başvurusu üzerine restore edilerek, ilçemiz turizmine kazandırılacak." bilgisini paylaştı..
Resim
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.