ONLAR İÇİN 'GEBZE HAİNLERİ' DİYORLAR

10.02.2021 - 10:37, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ONLAR İÇİN 'GEBZE HAİNLERİ' DİYORLAR

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler geçtiğimiz gün canlı yayına çıktığı bir İzmit tv kanalında "Gebze, Kocaeli'ye kepçe ile verip ihtiyacı olanı ise kaşık ile geri almaya çalışan bir ilçe" demişti Gebze için.. Ve o dünya çapındaki dev sanayi kenti Gebze'nin en yoksul zamanlarında bile 3. ligde futbol oynayan "GEBZESPOR" diye bir takımı var iken şimdi bu varsıl döneminde ise Gebzespor, Bölgesel Amatör Ligde can çekişiyor.. Ve bu kentin yönetenlerinin yürekleri, Kocaelispor'un 2 ligden şampiyon olarak 1. lige yükselmesi için çarparken, Gebzespor'un adına bile tahammül etmiyor.. Gebze'nin has çocuklarından birisi olan Gebzespor Kulüp Başkanı Recep Avcı futbolcularının karınlarını doyuracak ve normal geçimlerini sağlayacak parayı bulabilmek için kırk dereden su taşımaya çalışırken, tuzlarını kurutan bazı Gebzelilerin ise Gebze esnaflarından, iş adamlarından ve sanayicilerden Kocaelispor'a para toplama çabası içinde oldukları dile getiriliyor.. Bu iddia, Gebze kulislerinde hızla yayılırken, Gebzelilerin bu tuzlarını kurutan bazı Gebzeliler için "Kendi yaşadıkları ilçenin Gebzesporu yokluk içinde kıvranırken, onlar Kocaelispor'a para bulmanın peşinde koşluyorlarsa, onlar Gebze hainidirler" dedikleri konuşuluyor.. Öte yandan bu tuzlarını kurutan Gebzelilerin, Gebze esnaf, iş adamı ve sanayicilerinden ne kadar para topladıkları ve Kocaelispor'a ne kadar aktardıkları da ayrıca merak ediliyor.. 40 yıldır Gebze'deyim kimlerin kimlerin tarih olduklarını gördüm, bunların da tarih olduklarını görürüz inşallah..

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler geçtiğimiz gün canlı yayına çıktığı bir İzmit tv kanalında "Gebze, Kocaeli'ye kepçe ile verip ihtiyacı olanı ise kaşık ile geri almaya çalışan bir ilçe" demişti Gebze için..

Ve o dünya çapındaki dev sanayi kenti Gebze'nin en yoksul zamanlarında bile 3. ligde futbol oynayan "GEBZESPOR" diye bir takımı var iken şimdi bu varsıl döneminde ise Gebzespor, Bölgesel Amatör Ligde can çekişiyor..

Ve bu kentin yönetenlerinin yürekleri, Kocaelispor'un 2 ligden şampiyon olarak 1. lige yükselmesi için çarparken, Gebzespor'un adına bile tahammül etmiyor..

Gebze'nin has çocuklarından birisi olan Gebzespor Kulüp Başkanı Recep Avcı futbolcularının karınlarını doyuracak ve normal geçimlerini sağlayacak parayı bulabilmek için kırk dereden su taşımaya çalışırken, tuzlarını kurutan bazı Gebzelilerin ise Gebze esnaflarından, iş adamlarından ve sanayicilerden Kocaelispor'a para toplama çabası içinde oldukları dile getiriliyor..

Bu iddia, Gebze kulislerinde hızla yayılırken, Gebzelilerin bu tuzlarını kurutan bazı Gebzeliler için "Kendi yaşadıkları ilçenin Gebzesporu yokluk içinde kıvranırken, onlar Kocaelispor'a para bulmanın peşinde koşluyorlarsa, onlar Gebze hainidirler" dedikleri konuşuluyor..

Öte yandan bu tuzlarını kurutan Gebzelilerin, Gebze esnaf, iş adamı ve sanayicilerinden ne kadar para topladıkları ve Kocaelispor'a ne kadar aktardıkları da ayrıca merak ediliyor..

40 yıldır Gebze'deyim kimlerin kimlerin tarih olduklarını gördüm, bunların da tarih olduklarını görürüz inşallah..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.