BAŞKAN KOCAMAN EN KOCAMANINI ALDI

Dünya 08.02.2021 - 10:09, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN KOCAMAN EN KOCAMANINI ALDI

KOCAELİ HABERİ Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman,yeni alınan büyük çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracı tesliminde konuşarak “İlçemizde araç filosunu genişletmeye devam ediyoruz. Hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.. SON TEKNOLOJİ Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine katılan çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracı son teknoloji ile hizmet edecek. Araç içerisinde 6 ton temiz, 6 ton pis su tankı bulunurken, konteynırlar dezenfektanlı su ile 2.5 – 5 dakika arasında yıkanarak kullanıma hazır hale getiriliyor. Araç kendi kendini arıtma özelliği ile de su tasarrufu sağlıyor. ARAÇ FİLOMUZU BÜYÜTTÜK Çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracı tesliminde konuşan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar kendi imkanlarımızla 2020 yılının Ocak ayında 8 adet Evsel Atık Çöp Toplama kamyonu, 2 adet arazös, bir adat vakumlu yol yıkama aracı, ardından yıl sonunda bir adet vakumlu yol süpürme aracı bünyemize kattık” dedi.

KOCAELİ HABERİ Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman,yeni alınan büyük çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracı tesliminde konuşarak “İlçemizde araç filosunu genişletmeye devam ediyoruz. Hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi..

SON TEKNOLOJİ
Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine katılan çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracı son teknoloji ile hizmet edecek. Araç içerisinde 6 ton temiz, 6 ton pis su tankı bulunurken, konteynırlar dezenfektanlı su ile 2.5 – 5 dakika arasında yıkanarak kullanıma hazır hale getiriliyor. Araç kendi kendini arıtma özelliği ile de su tasarrufu sağlıyor.

ARAÇ FİLOMUZU BÜYÜTTÜK
Çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracı tesliminde konuşan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar kendi imkanlarımızla 2020 yılının Ocak ayında 8 adet Evsel Atık Çöp Toplama kamyonu, 2 adet arazös, bir adat vakumlu yol yıkama aracı, ardından yıl sonunda bir adet vakumlu yol süpürme aracı bünyemize kattık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.