GEBZE'NİN TAŞIYICILARI AK PARTİDE

Dünya 19.01.2021 - 13:14, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'NİN TAŞIYICILARI AK PARTİDE

KOCAELİ HABERİ AK Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya Minübüscüler ve Şoförlerin Başkanlarını ağırladı.. Gebze Minübüscüler Esnaf Odası Başkanı Şaban Ebik ve Gebze Şöförler ve Otomobilceler Odası Başkanı Necati Kaya, Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatına giderek  İlçe Başkanı Recep Kaya'ya ziyeretde bulundular.. Gebze Belediye Meclis üyesi ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder'in de hazır bulunduğu ziyarette taşımacılık sektörü ve şoförlerin mesleki konularının da görüşüldüğü öğrenilirken, Başkan Kaya ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti..  

KOCAELİ HABERİ AK Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya Minübüscüler ve Şoförlerin Başkanlarını ağırladı..

Gebze Minübüscüler Esnaf Odası Başkanı Şaban Ebik ve Gebze Şöförler ve Otomobilceler Odası Başkanı Necati Kaya, Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatına giderek  İlçe Başkanı Recep Kaya'ya ziyeretde bulundular..

Gebze Belediye Meclis üyesi ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder'in de hazır bulunduğu ziyarette taşımacılık sektörü ve şoförlerin mesleki konularının da görüşüldüğü öğrenilirken, Başkan Kaya ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.