AHMET HAKAN İKİ OLAYI DA KINADI

17.01.2021 - 08:34, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AHMET HAKAN İKİ OLAYI DA KINADI

Ahmet Hakan "Eleştiriye cevabın yerini sopalarla öldüresiye saldırılar alamaz" dedi.. "Siyasetin yerini şiddet alamaz" Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan,  Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın ve Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu'nun saldırıya uğramasına ilişkin olarak, "Siyasetin yerini şiddet alamaz... Tartışmanın yerini kaba kuvvet alamaz... Eleştiriye cevabın yerini sopalarla öldüresiye saldırılar alamaz..." yorumunu yaptı.  Hakan yazısında, "Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a ve gazeteci dostumuz Orhan Uğuroğlu’na geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, her iki saldırıyı da nefretle kınıyorum." ifadesini kullandı. 

Ahmet Hakan "Eleştiriye cevabın yerini sopalarla öldüresiye saldırılar alamaz" dedi..

"Siyasetin yerini şiddet alamaz"

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan,  Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın ve Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu'nun saldırıya uğramasına ilişkin olarak, "Siyasetin yerini şiddet alamaz... Tartışmanın yerini kaba kuvvet alamaz... Eleştiriye cevabın yerini sopalarla öldüresiye saldırılar alamaz..." yorumunu yaptı. 

Hakan yazısında, "Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a ve gazeteci dostumuz Orhan Uğuroğlu’na geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, her iki saldırıyı da nefretle kınıyorum." ifadesini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.