POLİSLERİMİZ KARIN KEYFİNİ FENA ÇIKARDI

17.01.2021 - 07:19, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

POLİSLERİMİZ KARIN KEYFİNİ FENA ÇIKARDI

KOCAELİ HABERİ Gebzelilerin uzun zamandan beri özlemle beklediği kar yağışı dün gerçekleşti. Gün boyu aralıklı olarak hafif serpiştiren kar akşam saatlerinde yağışını sıklaştırdı ve gece saatlerinde ise yolları kapamaya başladı. Gebzeliler sokağa çıkam yasağından dolayı karı camdan seyrederken sahada nöbette olan polis memurları ise meydanların sessiz ve ssızlığını fırsat bilerek kendi arlarında kar topu oynayarak karın keyfini çıkardılar.. Gebzeli gazeteci Serkan Torun'da o anları "Hep zor görev olmaz birazda eğlence Allah canınıza sağlık versin" sözleriyle sosyal medyadan paylaştı..  İŞTE POLİSLERİMİZİN O KEYİFLİ ANLARI  

KOCAELİ HABERİ Gebzelilerin uzun zamandan beri özlemle beklediği kar yağışı dün gerçekleşti. Gün boyu aralıklı olarak hafif serpiştiren kar akşam saatlerinde yağışını sıklaştırdı ve gece saatlerinde ise yolları kapamaya başladı.

Gebzeliler sokağa çıkam yasağından dolayı karı camdan seyrederken sahada nöbette olan polis memurları ise meydanların sessiz ve ssızlığını fırsat bilerek kendi arlarında kar topu oynayarak karın keyfini çıkardılar..

Gebzeli gazeteci Serkan Torun'da o anları "Hep zor görev olmaz birazda eğlence Allah canınıza sağlık versin" sözleriyle sosyal medyadan paylaştı.. 
İŞTE POLİSLERİMİZİN O KEYİFLİ ANLARI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.