NAİL ÇİLER GAZETECİLERİ UNUTMADI

16.01.2021 - 12:28, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

NAİL ÇİLER GAZETECİLERİ UNUTMADI

KOCAELİ HABERİ Gazetecilerin toplumun sesi ve haber kaynağı olduğunu her ortamda dile getiren Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler 16 Ocak basın Onur Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.. Başkan Çiler yayınladığı kutlama mesajında "Gebze Ticaret Odası olarak yürüttüğümüz her faaliyette bizlerle aynı heyecanı paylaşarak sesimize ses, sevincimize ortak olan yerel basınımız başta olmak üzere; tüm basın mensuplarımızın 16 Ocak Basın Onur Günü'nü yürekten kutluyorum..." ifadelerine yer verdi.. 

KOCAELİ HABERİ Gazetecilerin toplumun sesi ve haber kaynağı olduğunu her ortamda dile getiren Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler 16 Ocak basın Onur Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı..

Başkan Çiler yayınladığı kutlama mesajında "Gebze Ticaret Odası olarak yürüttüğümüz her faaliyette bizlerle aynı heyecanı paylaşarak sesimize ses, sevincimize ortak olan yerel basınımız başta olmak üzere; tüm basın mensuplarımızın 16 Ocak Basın Onur Günü'nü yürekten kutluyorum..." ifadelerine yer verdi.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.