NURİ KAYA AK PARTİ ÇAYIROVA'YA GELDİ

12.01.2021 - 20:20, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

NURİ KAYA AK PARTİ ÇAYIROVA'YA GELDİ

KOCAELİ HABERİ Hasan Soba'nın başkanlığı döneminde Ak Parti Gebze İlçe Başkan yardımcılığı görevinde bulunduktan sonra aktif siyasete bir müddet ara verdikten sonra 8 Kasım 2020 Kocaeli İl Kongresi listesinde Yönetim Kurulu üyesi olarak geri dönen Gebzeli Nuri Kaya bu akşam Ak Parti Çayırova İlçe Teşkilatının haftalık yönetim toplantsına İl Görevlisi olarak katıldı..  AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'de hazır bulunurken, İlçe Başkanı Servet Günay ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışmalarla ilgili istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu..

KOCAELİ HABERİ Hasan Soba'nın başkanlığı döneminde Ak Parti Gebze İlçe Başkan yardımcılığı görevinde bulunduktan sonra aktif siyasete bir müddet ara verdikten sonra 8 Kasım 2020 Kocaeli İl Kongresi listesinde Yönetim Kurulu üyesi olarak geri dönen Gebzeli Nuri Kaya bu akşam Ak Parti Çayırova İlçe Teşkilatının haftalık yönetim toplantsına İl Görevlisi olarak katıldı..

 AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'de hazır bulunurken, İlçe Başkanı Servet Günay ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışmalarla ilgili istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.