GEBZE BELEDİYESİNE COVİD-19 ŞOKU

05.01.2021 - 18:46, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE BELEDİYESİNE COVİD-19 ŞOKU

KOCAELİ HABERİ Gebze eski belediye başkanı ve KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan'ın ardından Gebze Belediye Başkan yardımcıları Selamet Güner ve Ali Kaya'nın da koronavirüse yakalanmış oldukları yaptırdıkları Covit 19 testlerinin pozitif çıkması üzerine anlaşıldı.. Gebze Belediyesinde geçtiğimiz ay içersinde de altı daire müdürü koronavirüse yakalanmıştı..  

KOCAELİ HABERİ Gebze eski belediye başkanı ve KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan'ın ardından Gebze Belediye Başkan yardımcıları Selamet Güner ve Ali Kaya'nın da koronavirüse yakalanmış oldukları yaptırdıkları Covit 19 testlerinin pozitif çıkması üzerine anlaşıldı..

Gebze Belediyesinde geçtiğimiz ay içersinde de altı daire müdürü koronavirüse yakalanmıştı..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.