HAMZA ŞAYİR ONLARLA BULUŞTU

Dünya 04.01.2021 - 22:55, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

HAMZA ŞAYİR ONLARLA BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bugün Belediye Başkan yardımcıları ile birlikte Belediye kadrosunda Toplu iş sözleşmesi kapsamında çalışan personeli ile bir araya gelip, 2021 yılında yapılacak hizmetler ve yeni projeler için fikir alışverişinde bulundu... Başkan Şayir oldukça verimli gördüğü bu toplantı için "2021 yılında ilçemize yapacağımız güzel hizmetleri değerlendirdik." paylaşmında buundu..

KOCAELİ HABERİ Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bugün Belediye Başkan yardımcıları ile birlikte Belediye kadrosunda Toplu iş sözleşmesi kapsamında çalışan personeli ile bir araya gelip, 2021 yılında yapılacak hizmetler ve yeni projeler için fikir alışverişinde bulundu...

Başkan Şayir oldukça verimli gördüğü bu toplantı için "2021 yılında ilçemize yapacağımız güzel hizmetleri değerlendirdik." paylaşmında buundu..
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, dans ediyor ve ayakta

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.