DARICA- Başkan Bıyık onları yalnız bırakmadı

Dünya 31.12.2020 - 22:00, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA- Başkan Bıyık onları yalnız bırakmadı

KOCAELİ HABERİ Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık 2021'e çalışarak girme zorunluluğunda olan sağlık çalışanlarını ziyaret etti.. Darıca Farabi Hastanesini ziyaret eden Başkan Bıyık onların yeni yıllarını tebrik ettikten sonra "2020 bizleri çok yordu, ama en çokta onlar mücadele etti... Onlar kim mi? Kahramanlarımız olan sağlık çalışanları. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek kahramanlarımızın yeni yılını kutladık. Sizlere minnettarız. İyi ki varsınız..." paylaşımında bulundu..  

KOCAELİ HABERİ Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık 2021'e çalışarak girme zorunluluğunda olan sağlık çalışanlarını ziyaret etti..

Darıca Farabi Hastanesini ziyaret eden Başkan Bıyık onların yeni yıllarını tebrik ettikten sonra "2020 bizleri çok yordu, ama en çokta onlar mücadele etti... Onlar kim mi? Kahramanlarımız olan sağlık çalışanları. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek kahramanlarımızın yeni yılını kutladık. Sizlere minnettarız. İyi ki varsınız..." paylaşımında bulundu..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.