GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YENİ PERSONELLER ALACAK

30.12.2020 - 08:55, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YENİ PERSONELLER ALACAK

KOCAELİ HABERİ Gebze Teknik Üniversitesi üniversitede görev almak üzere 10 araştırma görevlisi ve 3 öğretim üyesi alımı yapacak. Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) 10 araştırma görevlisi ve 3 Öğretim üyesi Doçent alacağını duyurdu. Resmi Gazetede yayımlanan ilanda yer alan listelerde üniversite bünyesine toplam 13 personel alınacak. Başvurular şahsen ve e posta yoluyla olup şartlar üniversitenin internet sitesinde yer alıyor. Başvurular için son tarih 18.01.2021 olarak belirlendi.

KOCAELİ HABERİ Gebze Teknik Üniversitesi üniversitede görev almak üzere 10 araştırma görevlisi ve 3 öğretim üyesi alımı yapacak.

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) 10 araştırma görevlisi ve 3 Öğretim üyesi Doçent alacağını duyurdu. Resmi Gazetede yayımlanan ilanda yer alan listelerde üniversite bünyesine toplam 13 personel alınacak. Başvurular şahsen ve e posta yoluyla olup şartlar üniversitenin internet sitesinde yer alıyor. Başvurular için son tarih 18.01.2021 olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.