VALİ YAVUZ KOCAELİ 'KORONAVİRÜS TABLOSU'NU AÇIKLADI

23.12.2020 - 06:08, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

VALİ YAVUZ KOCAELİ 'KORONAVİRÜS TABLOSU'NU AÇIKLADI

KOCAELİ HABERİ Kocaeli valisi Seddar Yavuz, Kocaeli'de ki koronavirüs tablosu ile ilgili olarak twitter sayfasından yaptığı açıklamada hem son durumu açıkladı hem de yapılması gerekenler konusunda uyarılarda bulundu.. İşte Vali Yavuz'un o paylaşımı; Sevgili Kocaelililer , Almış olduğumuz tedbirlere özenle uymanız sayesinde vaka sayılarımız düşmeye devam ediyor. Aynı dikkat ve özeni göstermeye devam edelim. Maske , Mesafe ve hijyen en önemli tedbirlerimiz. Hanım kardeşlerim, Lütfen misafir kabul etmeyin. Misafirliğe gitmeyin. Bu yolla aile büyüklerimizi tehlikeye atmayalım ! Sevgili Gençler , Pandemi nedeniyle sıkıldığınızı biliyorum. Salgın belki sizin hayatınızı tehdit etmeyebilir ancak aile büyüklerinizin hayatını tehdit ettiğinde şüphe yok. Biraz daha dikkat , biraz daha sabır ! Maske , Mesafe ve hijyene dikkat .   

KOCAELİ HABERİ Kocaeli valisi Seddar Yavuz, Kocaeli'de ki koronavirüs tablosu ile ilgili olarak twitter sayfasından yaptığı açıklamada hem son durumu açıkladı hem de yapılması gerekenler konusunda uyarılarda bulundu..

İşte Vali Yavuz'un o paylaşımı;

Sevgili Kocaelililer ,
Almış olduğumuz tedbirlere özenle uymanız sayesinde vaka sayılarımız düşmeye devam ediyor. Aynı dikkat ve özeni göstermeye devam edelim. Maske , Mesafe ve hijyen en önemli tedbirlerimiz.

Hanım kardeşlerim, Lütfen misafir kabul etmeyin. Misafirliğe gitmeyin. Bu yolla aile büyüklerimizi tehlikeye atmayalım !

Sevgili Gençler , Pandemi nedeniyle sıkıldığınızı biliyorum. Salgın belki sizin hayatınızı tehdit etmeyebilir ancak aile büyüklerinizin hayatını tehdit ettiğinde şüphe yok. Biraz daha dikkat , biraz daha sabır ! Maske , Mesafe ve hijyene dikkat .
  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.