HAMZA ŞAYİR TEŞEKKÜR ALDI

21.12.2020 - 22:13, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

HAMZA ŞAYİR TEŞEKKÜR ALDI

KOCAELİ HABERİ Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Belediye Başkanı Hamza Şayir'i  Covid-19 ile mücadele kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.. Belediye Başkanı Hamza Şayir belgesini Kaymakam Alkan'ın elinden aldıktan sonra duygularını sosyal medyadan "Dilovası Belediyesi olarak Covid-19 ile mücadele kapsamında gerçekleştirdiğimiz çalışmalardan dolayı Kaymakamımız Sn. Mustafa Asım Alkan'dan teşekkür belgemizi aldık. Değerli kaymamakamımıza Yükselen Şehir Dilovası adına teşekkür ediyorum." sözleri ile ifade etti..

KOCAELİ HABERİ Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Belediye Başkanı Hamza Şayir'i  Covid-19 ile mücadele kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür belgesi ile ödüllendirdi..

Belediye Başkanı Hamza Şayir belgesini Kaymakam Alkan'ın elinden aldıktan sonra duygularını sosyal medyadan "Dilovası Belediyesi olarak Covid-19 ile mücadele kapsamında gerçekleştirdiğimiz çalışmalardan dolayı Kaymakamımız Sn. Mustafa Asım Alkan'dan teşekkür belgemizi aldık. Değerli kaymamakamımıza Yükselen Şehir Dilovası adına teşekkür ediyorum." sözleri ile ifade etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.