İŞTE AK PARTİ KOCAELİ'NİN CEZA KESİCİLERİ

Siyaset 17.12.2020 - 07:53, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İŞTE AK PARTİ KOCAELİ'NİN CEZA KESİCİLERİ

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Okulda yaramazlık yaparken en çok çekindiğimiz şey idi "Disiplin Kurulu"na sevkedilmek. Çünkü oraya gönderilip de ceza yemeden çıkanımız yok gibi bir şeydi. Hayata atılınca da başta Odalar, Sendikalar, STK'lar ve siyasi Partiler  yaşamın bir çok alanında gördük Disiplin Kurullarının varlığına.. AK Parti Kocaeli İl Disiplin Kurulu geçtiğimiz yıl Çayırova eski Belediye Başkanı Şevki Demirci'yi "partili büyükleri hakkında yakışıksız ifadeler kullandığı" gerekçesiyle Ak Partiden ihraç etmesi kararıyla hafızalarımızda tazeliğini halen koruyor.., Şevki Demirci ise o karara Yargı yolu ile itiraz etmişti ve henüz yargıdan son karar çıkmadı.. 8 Kasım 2020 tarihinde gerçkeleştirilen ​AK Parti Kocaeli İl kongresinde yeni seçilen AK Parti Kocaeli İl Disiplin Kurulu dün görev dağılımını yaptı.. İŞTE YENİ GÖREV DAĞILIMI İl Disiplin Kurulu Başkanı: Orhan Barış Başkanvekili: Mustafa Yıldıztekin Sekreter: Fevzi Mahmut Çelik Üyeler: Recep Demirel, Erol Pekcan

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Okulda yaramazlık yaparken en çok çekindiğimiz şey idi "Disiplin Kurulu"na sevkedilmek. Çünkü oraya gönderilip de ceza yemeden çıkanımız yok gibi bir şeydi. Hayata atılınca da başta Odalar, Sendikalar, STK'lar ve siyasi Partiler  yaşamın bir çok alanında gördük Disiplin Kurullarının varlığına..

AK Parti Kocaeli İl Disiplin Kurulu geçtiğimiz yıl Çayırova eski Belediye Başkanı Şevki Demirci'yi "partili büyükleri hakkında yakışıksız ifadeler kullandığı" gerekçesiyle Ak Partiden ihraç etmesi kararıyla hafızalarımızda tazeliğini halen koruyor.., Şevki Demirci ise o karara Yargı yolu ile itiraz etmişti ve henüz yargıdan son karar çıkmadı..

8 Kasım 2020 tarihinde gerçkeleştirilen ​AK Parti Kocaeli İl kongresinde yeni seçilen AK Parti Kocaeli İl Disiplin Kurulu dün görev dağılımını yaptı..

İŞTE YENİ GÖREV DAĞILIMI
İl Disiplin Kurulu Başkanı: Orhan Barış
Başkanvekili: Mustafa Yıldıztekin
Sekreter: Fevzi Mahmut Çelik
Üyeler: Recep Demirel, Erol Pekcan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.