ARDAHANLI ÜNLÜ İŞ ADAMI YAŞAMINI YİTİRDİ

Yaşam 16.12.2020 - 15:08, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ARDAHANLI ÜNLÜ İŞ ADAMI YAŞAMINI YİTİRDİ

Ardahanlı tanınmış iş adamı, PAGEV Plastik Sanayicileri Vakfının kurucularından ve Plastik Sektörümüzün Duayen isimlerinden İSTOÇ Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kemalbay vefat etti. PAGEV'den ölüm nedeni için bir açıklama yapılmazken, Nahit Kemalbay vefat haberi, Ardahanlı hemşerileri başta olmak üzere sanayi ve iş dünyasında büyük bir üzüntü oluşturdu. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Ardahanlı tanınmış iş adamı, PAGEV Plastik Sanayicileri Vakfının kurucularından ve Plastik Sektörümüzün Duayen isimlerinden İSTOÇ Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kemalbay vefat etti.

PAGEV'den ölüm nedeni için bir açıklama yapılmazken, Nahit Kemalbay vefat haberi, Ardahanlı hemşerileri başta olmak üzere sanayi ve iş dünyasında büyük bir üzüntü oluşturdu.

Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.