COVİD'DEN TAHLİYE OLUP SUÇ İŞLEDİLER

04.12.2020 - 16:56, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

COVİD'DEN TAHLİYE OLUP SUÇ İŞLEDİLER

KOCAELİ HABERİ Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca, Kaçakçılık ile Mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde; araçlarda yakıt olarak kullanma amaçlı Kaçak Akaryakıt ürettikleri ve satışlarını yaptıkları tespit edilen şahıslara yönelik, Gebze ilçesi Balçık mahallesinde Lisanssız/Ruhsatsız üretim tesisi olarak kullanılan bir fabrikada ve Kartepe ilçesi Arslanbey Organize Sanayi Bölgesindeki bir depoda yapılan aramada, toplamda 37 (Otuzyedi) ton Kaçak Akaryakıt ve 2 (İki) adet suçta kullanılan araç ele geçirildi..  Akaryakıt Kaçakçılığı suçundan cezaevinde yatmakta iken Covid-19 pandemi sürecinde şartlı tahliye edildikleri anlaşılan olay şüphelileri K.C., Y.K. ve E.C. isimli şahıslar ile ilgili adli tahkikata başlanıldı.  

KOCAELİ HABERİ Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca, Kaçakçılık ile Mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde; araçlarda yakıt olarak kullanma amaçlı Kaçak Akaryakıt ürettikleri ve satışlarını yaptıkları tespit edilen şahıslara yönelik, Gebze ilçesi Balçık mahallesinde Lisanssız/Ruhsatsız üretim tesisi olarak kullanılan bir fabrikada ve Kartepe ilçesi Arslanbey Organize Sanayi Bölgesindeki bir depoda yapılan aramada, toplamda 37 (Otuzyedi) ton Kaçak Akaryakıt ve 2 (İki) adet suçta kullanılan araç ele geçirildi.. 

Akaryakıt Kaçakçılığı suçundan cezaevinde yatmakta iken Covid-19 pandemi sürecinde şartlı tahliye edildikleri anlaşılan olay şüphelileri K.C., Y.K. ve E.C. isimli şahıslar ile ilgili adli tahkikata başlanıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.