KATAR'A KARŞI OLAN CHP'DEN FLAŞ KATAR KARARI

01.12.2020 - 13:38, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KATAR'A KARŞI OLAN CHP'DEN FLAŞ KATAR KARARI

Katar'a yapılan satışlara karşı olan CHP'den, Katar ve Suudi Arabistan'da ofis açma kararı çıktı.. Yurt dışı örgütlenmesini 2012'de Almanya'da başlatan ve 14 ülkede temsilciliği bulunan CHP, 5 ülkede daha ofis açma kararı aldı. CHP'nin bu kapsamda  Suudi Arabistan, Katar, İrlanda, Gürcistan ve Azerbaycan'da birlik kurulması çalışmaları sürüyor. Çalışmaların, pandemi nedeniyle yavaş ilerlediği belirtilirken, en yakın sürede faaliyete geçilmesinin planlandığı ifade edildi.

Katar'a yapılan satışlara karşı olan CHP'den, Katar ve Suudi Arabistan'da ofis açma kararı çıktı..

Yurt dışı örgütlenmesini 2012'de Almanya'da başlatan ve 14 ülkede temsilciliği bulunan CHP, 5 ülkede daha ofis açma kararı aldı. CHP'nin bu kapsamda  Suudi Arabistan, Katar, İrlanda, Gürcistan ve Azerbaycan'da birlik kurulması çalışmaları sürüyor.

Çalışmaların, pandemi nedeniyle yavaş ilerlediği belirtilirken, en yakın sürede faaliyete geçilmesinin planlandığı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.