GEBZE MİLLİ GÖRÜŞÜN SEVİLEN İSMİNİN KOLU KIRILDI

Siyaset 25.11.2020 - 19:13, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE MİLLİ GÖRÜŞÜN SEVİLEN İSMİNİN KOLU KIRILDI

KOCAELİ HABERİ Gebze Milli Görüş hareketinin sevilen isimlerinden birisi olan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkan yardımcısı Şaban Atalı'nın kolu kırıldı.. Şaban Atalı'nın kolunu nasıl kırdığı hakkında bilgi edinilemezken, Şaban Atalı bu haberi sosyal medyadan " Dostlarımdan Dua Bekliyorum, Kırdığım Kolum ve İllet Hastalıktan Gerek Evlerinde ve Gerekse Hastahanelerde Yatmakta Olan Akrabalarım, Dostlarım ve Arkadaşlarım İçin, "Duanız Olmasa Neye Yararsınız." Ayeti Kerimesi Yüzüsuyu Hürmetine.! Selam ve Hürmetlerimle" sözleri ile duyurdu..

KOCAELİ HABERİ Gebze Milli Görüş hareketinin sevilen isimlerinden birisi olan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkan yardımcısı Şaban Atalı'nın kolu kırıldı..

Şaban Atalı'nın kolunu nasıl kırdığı hakkında bilgi edinilemezken, Şaban Atalı bu haberi sosyal medyadan " Dostlarımdan Dua Bekliyorum, Kırdığım Kolum ve İllet Hastalıktan Gerek Evlerinde ve Gerekse Hastahanelerde Yatmakta Olan Akrabalarım, Dostlarım ve Arkadaşlarım İçin, "Duanız Olmasa Neye Yararsınız." Ayeti Kerimesi Yüzüsuyu Hürmetine.! Selam ve Hürmetlerimle" sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.