KOCAELİ'YE KAR GELİYOR

20.11.2020 - 18:07, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ'YE KAR GELİYOR

KOCAELİ HABERİ Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan verilere göre, Kartepe Kayak Merkezi'nde yarından itibaren kar yağışı bekleniyor.. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 günlük hava tahmin raporuna göre yarın zirvede karla karışık yağmur bekleniyor. Pazar günü kar yağışına dönmesi beklenirken hava sıcaklığının en yüksek 0 derece olacağı öngörülüyor.. Pazartesi günü Kartepe'de yağışın karla karışık yağmura döneceği tahmin edilirken Salı günü ise tekrar kar yağışı bekleniyor. Hava sıcaklığı düşüyor.. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre Kartepe'de gün gün beklenen en yüksek hava sıcaklıkları ise şu şekilde; Cumartesi 3 derece, Pazar 0 derece, Pazartesi 3 derece, Salı 1 derece, Çarşamba 0 derece. Öte yandan pazartesi günü hava sıcaklığının -5'e kadar düşmesi bekleniyor.

KOCAELİ HABERİ Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan verilere göre, Kartepe Kayak Merkezi'nde yarından itibaren kar yağışı bekleniyor..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 günlük hava tahmin raporuna göre yarın zirvede karla karışık yağmur bekleniyor. Pazar günü kar yağışına dönmesi beklenirken hava sıcaklığının en yüksek 0 derece olacağı öngörülüyor..

Pazartesi günü Kartepe'de yağışın karla karışık yağmura döneceği tahmin edilirken Salı günü ise tekrar kar yağışı bekleniyor. Hava sıcaklığı düşüyor..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre Kartepe'de gün gün beklenen en yüksek hava sıcaklıkları ise şu şekilde; Cumartesi 3 derece, Pazar 0 derece, Pazartesi 3 derece, Salı 1 derece, Çarşamba 0 derece. Öte yandan pazartesi günü hava sıcaklığının -5'e kadar düşmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.