MEHMET ELLİBEŞ AK PARTİ KOCAELİ TOPLANTISINA KATILDI

Siyaset 16.11.2020 - 21:35, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

MEHMET ELLİBEŞ AK PARTİ KOCAELİ TOPLANTISINA KATILDI

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatı bugün mazbatasını aldıktan sonra ilk resmi yönetim kurulu toplantısın gerçekleştirdi.. Koronavirüse yakalandığı için evinde karantina altında olan Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in başkanlığında online bağlantı ile gerçekleşen Yönetim Kurulu toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İl Kadın Kolu Başkanı Yasemin Özdemir ve İl Gençlik Kolu başkanı Baki Özdemir'de katılım sağladı..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatı bugün mazbatasını aldıktan sonra ilk resmi yönetim kurulu toplantısın gerçekleştirdi..

Koronavirüse yakalandığı için evinde karantina altında olan Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in başkanlığında online bağlantı ile gerçekleşen Yönetim Kurulu toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İl Kadın Kolu Başkanı Yasemin Özdemir ve İl Gençlik Kolu başkanı Baki Özdemir'de katılım sağladı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.