BURASI KOCAELİ: SIKIYSA İÇ BAKALIM

Dünya 13.11.2020 - 15:16, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BURASI KOCAELİ: SIKIYSA İÇ BAKALIM

KOCAELİ HABERİ Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında cadde, sokak ve açık alan pazar yerlerinde sigara içme yasağı kuralının tavizsiz uygulandığı illerimizden birisi de Kocaeli oldu.. Kocaeli Valiliği resmi twitter sayfasında Gölcük Kaymakamının sigara içme yasağı konusundaki katı uygulamasını fotoğrafları ve "Vali SeddarYavuz‘un talimatlarıyla Covid-19 pandemisi ile mücadele kapsamında halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde alınan önlem ve tedbirlere ilişkin denetimler, Gölcük İlçemizde Kaymakam Cengiz Karabulut tarafından gece-gündüz demeden devam ediyor.  Temizlik Maske Mesafe" sözleri ile paylaştı..

KOCAELİ HABERİ Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında cadde, sokak ve açık alan pazar yerlerinde sigara içme yasağı kuralının tavizsiz uygulandığı illerimizden birisi de Kocaeli oldu..

Kocaeli Valiliği resmi twitter sayfasında Gölcük Kaymakamının sigara içme yasağı konusundaki katı uygulamasını fotoğrafları ve "Vali SeddarYavuz‘un talimatlarıyla Covid-19 pandemisi ile mücadele kapsamında halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde alınan önlem ve tedbirlere ilişkin denetimler, Gölcük İlçemizde Kaymakam Cengiz Karabulut tarafından gece-gündüz demeden devam ediyor.  Temizlik Maske Mesafe" sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.