Ankara Kuşu Oktay Yaşar hakkında karar çıktı

12.11.2020 - 14:46, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Ankara Kuşu Oktay Yaşar hakkında karar çıktı

FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan "Ankara Kuşu" isimli Twitter hesabının sahibi Oktay Yaşar, tahliye olduktan sonraki duruşmasında beraat etti. FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan " Ankara Kuşu" isimli Twitter hesabının sahibi Oktay Yaşar, Kocaeli 5. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki Ağustos ayında görülen davada tahliye kararı çıkmış ve duruşma ileri bir tarihe ertelenmişti. Sosyal medyada "Ankara Kuşu" olarak bilinen ve FETÖ propagandası iddiasıyla 7.5 yıl hapis cezasıyla yargılanan Oktay Yaşar bugün görülen duruşmada beraat etti. Kocaeli 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada Oktay Yaşar'ın paylaşımlarında herhangi bir suç unsuru olmadığı belirtilerek beraatine karar verildi.   Paylaşımlarımda herhangi bir suç unsuru olmadığı için beraat ettim. Aklandım yani. (CMK 223/2-a) pic.twitter.com/6NPC7g9IOT— OKTAY YAŞAR (@ankara_kusu1) November 12, 2020

FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan "Ankara Kuşu" isimli Twitter hesabının sahibi Oktay Yaşar, tahliye olduktan sonraki duruşmasında beraat etti.

FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan " Ankara Kuşu" isimli Twitter hesabının sahibi Oktay Yaşar, Kocaeli 5. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki Ağustos ayında görülen davada tahliye kararı çıkmış ve duruşma ileri bir tarihe ertelenmişti.

Sosyal medyada "Ankara Kuşu" olarak bilinen ve FETÖ propagandası iddiasıyla 7.5 yıl hapis cezasıyla yargılanan Oktay Yaşar bugün görülen duruşmada beraat etti.

Kocaeli 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada Oktay Yaşar'ın paylaşımlarında herhangi bir suç unsuru olmadığı belirtilerek beraatine karar verildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.