ERDOĞAN KOCAELİ'DE TOPLU AÇILIŞ YAPTI

08.11.2020 - 19:08, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ERDOĞAN KOCAELİ'DE TOPLU AÇILIŞ YAPTI

KOCAELİ HABERİ  Ak Parti Kocaeli 7. Olağan İl Kongresi bugün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat katılımı ile gerçekleşti. Mevcut il başkanı Mehmet Ellibeş'in tek adaylığında gidilen kongrede Ellibeş tekrar AK Parti Kocaeli İl Başkanı seçilirken, 50 kişilik il yönetim kurulu ve 5 kişilik disiplin kurulu üyeleri ile 30 büyük kongre delegesi belirlendi.. KONGREDEN SONRA TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI Cumhurbaşkanı Erdoğan,  kongrenin hemen ardından Kocaeli Kongre Merkezi’ne geçerek, buradan toplu açılış töreni gerçekleştirdi. Toplu açılış programında eski Başbakan ve eski Meclis Başkanı Binali Yıldırım, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli milletvekilleri ve kent protokolu hazır bulunarak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a nezaret ettiler.. İŞTE KOCAELİ'DE AÇILIŞI YAPILAN YERLER Toplu açılışta programı kapsamında; GEBKİM Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Kocaeli Kongre Merkezi, Darıca Millet Bahçesi, Dilovası Olimpik Yüzme Havuzu gibi büyük projelerin yer aldığı 3 milyar 155 milyonluk yatırımlar, kamu kurumları tarafından yapılan okullar, Şehir Hastanesi Bağlantı Yolu, Otogar Kavşağı, Kocaeli Stadı dahil büyük projeler açıldı.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisi hakkında övgü ile bahsettiği , Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın açılış sonrası yaptığı paylaşımda "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile açılışlarını yaptığımız yaklaşık 3 milyar liralık 155 kalem yatırımın Kocaeli’mize hayırlı olması temenni ediyorum." dedi..   Kocaeli’de yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış törenini gerçekleştiriyoruz. https://t.co/3tc6sgN7Nb— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) November 8, 2020

KOCAELİ HABERİ  Ak Parti Kocaeli 7. Olağan İl Kongresi bugün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat katılımı ile gerçekleşti. Mevcut il başkanı Mehmet Ellibeş'in tek adaylığında gidilen kongrede Ellibeş tekrar AK Parti Kocaeli İl Başkanı seçilirken, 50 kişilik il yönetim kurulu ve 5 kişilik disiplin kurulu üyeleri ile 30 büyük kongre delegesi belirlendi..

Resim
KONGREDEN SONRA TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI
Cumhurbaşkanı Erdoğan,  kongrenin hemen ardından Kocaeli Kongre Merkezi’ne geçerek, buradan toplu açılış töreni gerçekleştirdi. Toplu açılış programında eski Başbakan ve eski Meclis Başkanı Binali Yıldırım, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli milletvekilleri ve kent protokolu hazır bulunarak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a nezaret ettiler..

İŞTE KOCAELİ'DE AÇILIŞI YAPILAN YERLER
Toplu açılışta programı kapsamında; GEBKİM Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Kocaeli Kongre Merkezi, Darıca Millet Bahçesi, Dilovası Olimpik Yüzme Havuzu gibi büyük projelerin yer aldığı 3 milyar 155 milyonluk yatırımlar, kamu kurumları tarafından yapılan okullar, Şehir Hastanesi Bağlantı Yolu, Otogar Kavşağı, Kocaeli Stadı dahil büyük projeler açıldı..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisi hakkında övgü ile bahsettiği , Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın açılış sonrası yaptığı paylaşımda "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile açılışlarını yaptığımız yaklaşık 3 milyar liralık 155 kalem yatırımın Kocaeli’mize hayırlı olması temenni ediyorum." dedi..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.