Ak Parti Darıca İlçe Gençlik kolu başkanı belli oldu

Siyaset 29.10.2020 - 23:05, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Ak Parti Darıca İlçe Gençlik kolu başkanı belli oldu

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Darıca İlçe Gençlik kolu başkanlığına  Murat Yılmaz atandı.. Ak Parti Gençlik Kolları Genel Merkezinden yapılana açıklamada "Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımızca yapılan istişareler ve gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonrası Darıca İlçe Başkan Adayımız Murat YILMAZ olarak belirlenmiştir. Darıca ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Darıca İlçe Gençlik kolu başkanlığına  Murat Yılmaz atandı..

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Merkezinden yapılana açıklamada "Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımızca yapılan istişareler ve gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonrası Darıca İlçe Başkan Adayımız Murat YILMAZ olarak belirlenmiştir. Darıca ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.