CEMİL YAMAN DİLOVASI'NA ONLAR İÇİN GELDİ

Siyaset 25.10.2020 - 22:38, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CEMİL YAMAN DİLOVASI'NA ONLAR İÇİN GELDİ

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK  Ak Parti Kocaeli Milletvekili, İçişleri Komisyonu Üyesi,  Türkiye-Macaristan Parlementolararası Dostluk Grubu Başkanı ve Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cemil Yaman, Ak parti İlçe Teşkilatının istişare toplantısında partilileri yalnız bırakmamak için Dilovası'na geldi.... Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım'ın organizesi ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in iştirakiyle açık havada kahvaltılı olarak düzenlenen İstişare toplantısına katılım sağlayan Cemil Yaman yaptığı açıklamada "Ak Parti içindeAK Parti Dilovası İlçe Başkanlığımız tarafından tertiplenen İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldık. Güneşli bir pazar gününü çok daha güzel kılan bu programın gerçekleşmesinde emeği geçenleri kutluyor, katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum." dedi..

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK  Ak Parti Kocaeli Milletvekili, İçişleri Komisyonu Üyesi,  Türkiye-Macaristan Parlementolararası Dostluk Grubu Başkanı ve Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cemil Yaman, Ak parti İlçe Teşkilatının istişare toplantısında partilileri yalnız bırakmamak için Dilovası'na geldi....

Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım'ın organizesi ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in iştirakiyle açık havada kahvaltılı olarak düzenlenen İstişare toplantısına katılım sağlayan Cemil Yaman yaptığı açıklamada "Ak Parti içindeAK Parti Dilovası İlçe Başkanlığımız tarafından tertiplenen İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldık. Güneşli bir pazar gününü çok daha güzel kılan bu programın gerçekleşmesinde emeği geçenleri kutluyor, katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum." dedi..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.