CHP GEBZE ONLARA TAM DESTEĞE GİTTİ

Siyaset 25.10.2020 - 21:58, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CHP GEBZE ONLARA TAM DESTEĞE GİTTİ

KOCAELİ HABERİ CHP Gebze  ilçe başkanı Gökhan Orhan, ilçe yöneticileri ve kadın kolları başkanı Yaşa Erdoğan birlikte dün akşam  Emeklilikte Yaşa Takılan mağdurların kurduğu EYT Gebze derneğine destek  ziyaretinde bulundu.. EYT Gebze dernek Başkanı Nuh Erdoğan, CHP Gebze  ilçe başkanı Gökhan Orhan'a EYT hakkında bilgi verdi.  Başkan Gökhan Orhan "Eyt Mağduriyetin giderilmesi için tüm imkanlarımızla destek olduk ve destek olmaya devam edeceğiz. Bildiğiniz gibi Partimiz olarak sorunların giderilmesi için EYT Çalıştayı yaptık. sorunları ve çözüm önerilerimizi sunduk. EYT mağdurlarına  en büyük desteği parti olarak  vermekteyiz.  CHP  mağdur emekçinin her zaman yanında olmuştur. bundan sonrada olacaktır.Sicak sohbetleri ve misafirperverlikleri için yönetim kurulum adına teşekkür ederim " dedi..

KOCAELİ HABERİ CHP Gebze  ilçe başkanı Gökhan Orhan, ilçe yöneticileri ve kadın kolları başkanı Yaşa Erdoğan birlikte dün akşam  Emeklilikte Yaşa Takılan mağdurların kurduğu EYT Gebze derneğine destek  ziyaretinde bulundu..

EYT Gebze dernek Başkanı Nuh Erdoğan, CHP Gebze  ilçe başkanı Gökhan Orhan'a EYT hakkında bilgi verdi.  Başkan Gökhan Orhan "Eyt Mağduriyetin giderilmesi için tüm imkanlarımızla destek olduk ve destek olmaya devam edeceğiz. Bildiğiniz gibi Partimiz olarak sorunların giderilmesi için EYT Çalıştayı yaptık. sorunları ve çözüm önerilerimizi sunduk. EYT mağdurlarına  en büyük desteği parti olarak  vermekteyiz.  CHP  mağdur emekçinin her zaman yanında olmuştur. bundan sonrada olacaktır.Sicak sohbetleri ve misafirperverlikleri için yönetim kurulum adına teşekkür ederim " dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.