İMAMOĞLU 2028 İÇİN İLK MESAJINI ANKARA'DAN VERDİ

Siyaset 06.04.2024 - 15:32, Güncelleme: 06.04.2024 - 15:32
 

İMAMOĞLU 2028 İÇİN İLK MESAJINI ANKARA'DAN VERDİ

KOCAELİ HABERİ
CHP'nin 31 Mart yerel seçim galibiyetlerinden sonra ismi 2028 Cumhurbaşkanı adayları arasında geçen İstanbul Büyükşehir Beşlediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün İstanbulda seçim kazanan tüm CHP'li ilçe belediye başkanları ile Ankara'ya Anıtkabir'de Atatürk'ün huzuruna açıktılar.. İmamoğlu o ziyareti sosyal medyadan "Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğimize ant içeriz. İstanbul’da büyük başarıya imza atan belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, eşleri ve CHP İl Başkanımız Özgür Çelik ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i ziyaret ettik."özleri ile paylaştı.. Ankara'da ikinci ziyaretini eş, Dilek İmamoğlu ile birlikte Mansur Yavşa'a gerçekleştiren  Ekrem İmamoğlu, o ziyaretin fotoğrafını da "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ı ziyaret ettik, başkentimizdeki başarısı için tebrik ettik. Geçen dönem olduğu gibi bu dönem de birlikte ülkemiz için güzel işlere imza atacağız." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

CHP'nin 31 Mart yerel seçim galibiyetlerinden sonra ismi 2028 Cumhurbaşkanı adayları arasında geçen İstanbul Büyükşehir Beşlediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün İstanbulda seçim kazanan tüm CHP'li ilçe belediye başkanları ile Ankara'ya Anıtkabir'de Atatürk'ün huzuruna açıktılar..

İmamoğlu o ziyareti sosyal medyadan "Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğimize ant içeriz. İstanbul’da büyük başarıya imza atan belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, eşleri ve CHP İl Başkanımız Özgür Çelik ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i ziyaret ettik."özleri ile paylaştı..

Ankara'da ikinci ziyaretini eş, Dilek İmamoğlu ile birlikte Mansur Yavşa'a gerçekleştiren  Ekrem İmamoğlu, o ziyaretin fotoğrafını da "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ı ziyaret ettik, başkentimizdeki başarısı için tebrik ettik. Geçen dönem olduğu gibi bu dönem de birlikte ülkemiz için güzel işlere imza atacağız." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.