İMAM HATİP MEZUNLARI KARAOSMANOĞLU'NA GİTTİLER

Dünya 24.09.2021 - 03:26, Güncelleme: 24.09.2021 - 04:40
 

İMAM HATİP MEZUNLARI KARAOSMANOĞLU'NA GİTTİLER

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Ve Mensupları Derneği (KİHMED), Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski başkanı ve T.C. Kamu Görevlileri Etik Kurulu üyesi İbrahim Karaosmanoğlu'nu İzmit Yuvacık köyündeki evinde ziyaret etti.. KİHMED ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Her zaman derneğimizin yanında olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  eski başkanı sayın İbrahim Karaosmanoğlu'na hanelerinde taziye ziyaretinde bulunduk. "İmam Hatip Neslinin Önderleri Talebeler" kitap serisi ile İzmit İmam Hatip Lisesi Hatıra Takvimi ve ajandamızı hediye ederek kendilerine teşekkür ettik." ifadelelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Ve Mensupları Derneği (KİHMED), Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski başkanı ve T.C. Kamu Görevlileri Etik Kurulu üyesi İbrahim Karaosmanoğlu'nu İzmit Yuvacık köyündeki evinde ziyaret etti..

KİHMED ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Her zaman derneğimizin yanında olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  eski başkanı sayın İbrahim Karaosmanoğlu'na hanelerinde taziye ziyaretinde bulunduk. "İmam Hatip Neslinin Önderleri Talebeler" kitap serisi ile İzmit İmam Hatip Lisesi Hatıra Takvimi ve ajandamızı hediye ederek kendilerine teşekkür ettik." ifadelelerine yer verdi..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.