İL BAŞKANI TALUS DARICA'DA AFİŞ ASMAYA GİTTİ

Siyaset 24.03.2024 - 08:02, Güncelleme: 24.03.2024 - 08:02
 

İL BAŞKANI TALUS DARICA'DA AFİŞ ASMAYA GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, 28 Mart 2024 Perşembe günü partisinin Kocaeli mitingine gelecek olan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep tayyip erdoğan'ın miting duyuru afişlerinin asılması çalışmalarını yerinde görmek için dün gece Darıca'daydı.. Ak Parti Darıca ilçe başkanı Köksal Şakar o anları sosyal medyadan "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşecek olan Kocaeli Mitingi’miz için duyuru afiş asımında bizleri ziyarete eden İl Başkanımız Şahin TALUS,İl Gençlik Kolları Başkanımız Çağatay Çağlayan'a teşekkur ederim. Darıca Hazır,Kocaeli Hazır. 28 Mart Perşembe günü hasret bitiyor. 15:00’da Kongre Merkezi Miting Alanında Buluşuyoruz." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, 28 Mart 2024 Perşembe günü partisinin Kocaeli mitingine gelecek olan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep tayyip erdoğan'ın miting duyuru afişlerinin asılması çalışmalarını yerinde görmek için dün gece Darıca'daydı..

Ak Parti Darıca ilçe başkanı Köksal Şakar o anları sosyal medyadan "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşecek olan Kocaeli Mitingi’miz için duyuru afiş asımında bizleri ziyarete eden İl Başkanımız Şahin TALUS,İl Gençlik Kolları Başkanımız Çağatay Çağlayan'a teşekkur ederim. Darıca Hazır,Kocaeli Hazır. 28 Mart Perşembe günü hasret bitiyor. 15:00’da Kongre Merkezi Miting Alanında Buluşuyoruz." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.