İL BAŞKANI ELLİBEŞ DEVAM EDİYOR

24.08.2020 - 17:47, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İL BAŞKANI ELLİBEŞ DEVAM EDİYOR

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen Ak Partili ilçe belediyelerine tek tek giderek Belediye Başkanı ve yönetim ekibinden bir yıllık hizmet çalışmaları hakkında birifng almaya devam ediyor.. Başkan Ellibeş bu sabah gittiği Kandıra'da Belediye Başkanı Adnan Turan ve ekibinin hizmetlerini dinledikten sonra sosyal medyadan "Yeni bir haftaya daha Bismillah. Kandıra'dayız. Seçimde verilen vaatleri, devam eden projeleri ve birçok konuyu istişare ve kontrol etmeyi sürdürüyoruz. Önceliğimiz vatandaş, amacımız hizmet. Bu doğrultuda çalışan Belediye Başkanımız Adnan Turan ve ekibini tebrik ediyorum." değerlendirmesinde bulundu..

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen Ak Partili ilçe belediyelerine tek tek giderek Belediye Başkanı ve yönetim ekibinden bir yıllık hizmet çalışmaları hakkında birifng almaya devam ediyor..

Başkan Ellibeş bu sabah gittiği Kandıra'da Belediye Başkanı Adnan Turan ve ekibinin hizmetlerini dinledikten sonra sosyal medyadan "Yeni bir haftaya daha Bismillah. Kandıra'dayız. Seçimde verilen vaatleri, devam eden projeleri ve birçok konuyu istişare ve kontrol etmeyi sürdürüyoruz. Önceliğimiz vatandaş, amacımız hizmet. Bu doğrultuda çalışan Belediye Başkanımız Adnan Turan ve ekibini tebrik ediyorum." değerlendirmesinde bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.