VALİ AKSOY'A GEBZE'DEKİ HEMŞERİSİNDEN TAZİYE

Yaşam 24.11.2020 - 20:39, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

VALİ AKSOY'A GEBZE'DEKİ HEMŞERİSİNDEN TAZİYE

KOCAELİ HABERİ Kocaeli'de Valilik yaptıktan sora Aydın Valiliğien atanan Hüseyin Aksoy'un babası Aslan Aksoy vefat etti.. Trabzonlu Vali Hüseyin Aksoy'un Gebze'deki Trabzonlu hemşerisi olan Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş yayınladığı taziye mesajında "Sevgili hemşehrimiz Aydın Valimiz sn.Hüseyin Aksoy beyefendinin kıymetli babası Aslan Aksoy amcamızın vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Merhuma Rabbimden rahmet, geride bıraktığı güzel ailesine ve çok sevdiği #Köprübaşı nın güzel insanlarına sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun" ifadelerine yer verdi..

KOCAELİ HABERİ Kocaeli'de Valilik yaptıktan sora Aydın Valiliğien atanan Hüseyin Aksoy'un babası Aslan Aksoy vefat etti..

Trabzonlu Vali Hüseyin Aksoy'un Gebze'deki Trabzonlu hemşerisi olan Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş yayınladığı taziye mesajında "Sevgili hemşehrimiz Aydın Valimiz sn.Hüseyin Aksoy beyefendinin kıymetli babası Aslan Aksoy amcamızın vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Merhuma Rabbimden rahmet, geride bıraktığı güzel ailesine ve çok sevdiği #Köprübaşı nın güzel insanlarına sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun" ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.