RECEP AVCI CHP GEBZE'DE

Dünya 21.07.2020 - 17:13, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

RECEP AVCI CHP GEBZE'DE

KH/CENGİZYUCAK Gebzespor Kulüp Başkanı Recep Avcı Gebze protokolünü ziyaret ederek Gebzespor'u ve yapmak istediklerini anlatmaya devam ediyor.. Başkan Recep Avcı bugün CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan'ı makamında ziyaret ettikten sonra yaptığı açıklamada "Kongre’den önce , bu zamana kadar yaptıklarımızı ve bundan sonraki süreçte yapacaklarımız isteklerimizi CHP ilçe başakını Gökhan Orhan'ıziyaret ederek dile getirdik İyi dileklerin den dolayı teşekkür ederim " dedi..

KH/CENGİZYUCAK Gebzespor Kulüp Başkanı Recep Avcı Gebze protokolünü ziyaret ederek Gebzespor'u ve yapmak istediklerini anlatmaya devam ediyor..

Başkan Recep Avcı bugün CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan'ı makamında ziyaret ettikten sonra yaptığı açıklamada "Kongre’den önce , bu zamana kadar yaptıklarımızı ve bundan sonraki süreçte yapacaklarımız isteklerimizi CHP ilçe başakını Gökhan Orhan'ıziyaret ederek dile getirdik İyi dileklerin den dolayı teşekkür ederim " dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.