MHP GEBZE ESKİ BAŞKANI TAŞDEMİR'DEN AÇIKLAMA

Siyaset 11.08.2020 - 13:32, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

MHP GEBZE ESKİ BAŞKANI TAŞDEMİR'DEN AÇIKLAMA

KH/CENGİZYUCAK MHP Genel Merkezi, MHP Kocaeli ilçe kongrelerinde 12 ilçe başkanının tekrar aday olması talimatını verdi ve bu talimat doğrultusunda İl Başkanı Aydın Ünlü Aday listesini açıkladı. MHP Genel Merkezi, tek listeli ilçe kongreleri yapacağını ilan etti. Bununla birlikte ikinci adayların başvurusu kabul edilmedi. MHP Kocaeli Teşkilatları, 12 ilçede mevcut adaylarla devam etme kararı aldı ve 12 ilçe başkanının yeniden resmi olarak aday yapıldığı ilan edildi. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü tarafından deklere edielen bu karar sonrasında daha önce İl Başkanlığına aday olacağını aç.ıklayan Ferit Taşdemir ise sosyal medya sayfasından hayırlı olsun diye bir açıklam yaptı.. İŞTE O AÇIKLAMA "9 Dokuz Işık ile 9.Ağustos ta Samsunun ilk Adım ilçesinden Başlayan Milliyetci Hareket Partisinin ikdidar Yürüyüşüne ilk Adım ile Başlandı. ilçe Kongerelerinin Birlik ve Beraberliğimize vesile olmasina.iktidar Yürüyüşümüzün Gerceklesmesine vesile Olmasını Ülkemize Ülkücü Camiaya Hayırlar Getirmesini Niyaz Ediyorum Rabbim Hayırlı Uğurlu Etsin Yüce Allah Yardımcımız olsun"

KH/CENGİZYUCAK MHP Genel Merkezi, MHP Kocaeli ilçe kongrelerinde 12 ilçe başkanının tekrar aday olması talimatını verdi ve bu talimat doğrultusunda İl Başkanı Aydın Ünlü Aday listesini açıkladı.

MHP Genel Merkezi, tek listeli ilçe kongreleri yapacağını ilan etti. Bununla birlikte ikinci adayların başvurusu kabul edilmedi. MHP Kocaeli Teşkilatları, 12 ilçede mevcut adaylarla devam etme kararı aldı ve 12 ilçe başkanının yeniden resmi olarak aday yapıldığı ilan edildi.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü tarafından deklere edielen bu karar sonrasında daha önce İl Başkanlığına aday olacağını aç.ıklayan Ferit Taşdemir ise sosyal medya sayfasından hayırlı olsun diye bir açıklam yaptı..

İŞTE O AÇIKLAMA
"9 Dokuz Işık ile 9.Ağustos ta Samsunun ilk Adım ilçesinden Başlayan Milliyetci Hareket Partisinin ikdidar Yürüyüşüne ilk Adım ile Başlandı. ilçe Kongerelerinin Birlik ve Beraberliğimize vesile olmasina.iktidar Yürüyüşümüzün Gerceklesmesine vesile Olmasını Ülkemize Ülkücü Camiaya Hayırlar Getirmesini Niyaz Ediyorum Rabbim Hayırlı Uğurlu Etsin Yüce Allah Yardımcımız olsun"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.