MERDAN YANARDAĞ'IN SAĞLIK DURUMU AÇIKLAMASI

26.12.2020 - 05:12, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

MERDAN YANARDAĞ'IN SAĞLIK DURUMU AÇIKLAMASI

Koronavirüse yakalalandığı için tedavisi hastanede devam eden TELE1 TV'nin genel yayın yönetmeni Merdan Yanardağ bu gece twitter sayfasından sağlık durumu hakkında bir açıklama yaptı.. "Bunun  Şakası yok, durum ciddi. durum çok ciddi" diyen Yanardağa açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Dostlarımıza ve kamuoyu için bir açıklama daha yapmam gerekiyor. Tahminlerimin aksine Korona'yı ağır geçiriyorum, zorluyor beni. Henüz kritik eşik geçilmedi, ama yaşamsal tehlikeyi atlattım sanıyorum. Şakası yok, durum ciddi. Ancak baş edeceğim onunla. Teslim olmak yok.. Stokin Fırtınası'nı atlattım.. En büyük risk buydu. Yaşama güçlü şekilde tutunmuş oldum. Hastanede tedavim çok iyi yapılıyor. Hastane-üniversite yönetimi, dışarıdan dostlarımız yakından ilgileniyor, hekimimiz ve personel tek kelime ile harika. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu dönemde çok sayıda dostumuz, izleyicilerimiz, siyasetçiler, işinsanları, sanatçılar, sevgili arkadaşlarım, akrabalarım, meslektaşlarım aradı, mesaj attı. Destek ve güç verdiler. Yanıt vermrye çalıştım, ama bir noktadan sonra yapamadım. Tümüne sonsuz teşekkürler ediyorum.

Koronavirüse yakalalandığı için tedavisi hastanede devam eden TELE1 TV'nin genel yayın yönetmeni Merdan Yanardağ bu gece twitter sayfasından sağlık durumu hakkında bir açıklama yaptı..

"Bunun  Şakası yok, durum ciddi. durum çok ciddi" diyen Yanardağa açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Dostlarımıza ve kamuoyu için bir açıklama daha yapmam gerekiyor. Tahminlerimin aksine Korona'yı ağır geçiriyorum, zorluyor beni. Henüz kritik eşik geçilmedi, ama yaşamsal tehlikeyi atlattım sanıyorum. Şakası yok, durum ciddi. Ancak baş edeceğim onunla. Teslim olmak yok..
Stokin Fırtınası'nı atlattım.. En büyük risk buydu. Yaşama güçlü şekilde tutunmuş oldum. Hastanede tedavim çok iyi yapılıyor. Hastane-üniversite yönetimi, dışarıdan dostlarımız yakından ilgileniyor, hekimimiz ve personel tek kelime ile harika. Kendilerine teşekkür ediyorum.
Bu dönemde çok sayıda dostumuz, izleyicilerimiz, siyasetçiler, işinsanları, sanatçılar, sevgili arkadaşlarım, akrabalarım, meslektaşlarım aradı, mesaj attı. Destek ve güç verdiler. Yanıt vermrye çalıştım, ama bir noktadan sonra yapamadım. Tümüne sonsuz teşekkürler ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.