Kocaeli’ni yerinden oynatacağız! Hazır mısınız?

07.07.2020 - 04:12, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Kocaeli’ni yerinden oynatacağız! Hazır mısınız?

KH/CENGİZYUCAK Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig, ayrıca Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'lerinin oynatılmamasına karar verdi. TFF’nin açıklamasının ardından, ligde açık ara önde giden Kocaelisporlu yöneticiler, futbolcular ve de taraftarlar şampiyonluk havasına girdiler. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kocaelispor Kulübü Başkanı Hüseyin Üzülmez yaptığı açıklamada "TFF'nin almış olduğu karar hepimize hayırlı olsun, başta yolumuzu açan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Yönetim Kurulumuz, sezon başından itibaren görev almış teknik ekiplerimiz, futbolcularımız, çalışanlarımı, elbetteki taraftarlarımıza camiamıza ve sürekli bizimle olan kıymetli yerel basınımıza teşekkür ediyoruz." dedi.. BAŞKAN BÜYÜKAKIN: "KOCAELİ'Yİ YERİNDEN OYNATACAĞIZ Şimdi Kocaeliler heyecanla kentlerinin takımın şampiyonluğunun resmen ilanına kilitlenmiş, Kocaeli Büykşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın  twitter sayfasından  Kocaelispor bayrakları ile süslenmiş vapur, tramvay ve takım otobüsünün fotoğraflarını "We are the champions. Kocaeli’ni yerinden oynatacağız' Hazır mısınız? Şampiyon Kocaelispor" sözleri ile paylaştı..

KH/CENGİZYUCAK Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig, ayrıca Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'lerinin oynatılmamasına karar verdi. TFF’nin açıklamasının ardından, ligde açık ara önde giden Kocaelisporlu yöneticiler, futbolcular ve de taraftarlar şampiyonluk havasına girdiler.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kocaelispor Kulübü Başkanı Hüseyin Üzülmez yaptığı açıklamada "TFF'nin almış olduğu karar hepimize hayırlı olsun, başta yolumuzu açan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Yönetim Kurulumuz, sezon başından itibaren görev almış teknik ekiplerimiz, futbolcularımız, çalışanlarımı, elbetteki taraftarlarımıza camiamıza ve sürekli bizimle olan kıymetli yerel basınımıza teşekkür ediyoruz." dedi..

BAŞKAN BÜYÜKAKIN: "KOCAELİ'Yİ YERİNDEN OYNATACAĞIZ
Şimdi Kocaeliler heyecanla kentlerinin takımın şampiyonluğunun resmen ilanına kilitlenmiş, Kocaeli Büykşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın  twitter sayfasından  Kocaelispor bayrakları ile süslenmiş vapur, tramvay ve takım otobüsünün fotoğraflarını "We are the champions. Kocaeli’ni yerinden oynatacağız' Hazır mısınız? Şampiyon Kocaelispor" sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.