KOCAELİ// Vatandaşın sırtına saplanan demiri KOÜ'de itfaiye çıkardı

Güncel 29.12.2021 - 03:10, Güncelleme: 29.12.2021 - 03:27
 

KOCAELİ// Vatandaşın sırtına saplanan demiri KOÜ'de itfaiye çıkardı

KOCAELİ HABERİ
Dün akşam İzmit'te yaşanan tailhsiz kazada inşaattan yere düşerken sırtına saplanan demir testerenin çıkarılması için  Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Acil Servisinde kaldırılan vatandaşın sırtına saplanan demir testere, Hastanenin acil servisinde Kocaeli İtfaiye ekiplerinin yardımı ile çıkarıldı... Kocaeli İtfaiye 112 resmi sosyal medya sayfasından bu haberi ve fotoğraflarını "Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Acil Servisinde bulunan vatandaşın sırtına saplanan demir testere ekiplerimiz tarafından çıkarıldı." ifadeleri ile paylaştı.. fotoğraf:kocaeli 112
KOCAELİ HABERİ

Dün akşam İzmit'te yaşanan tailhsiz kazada inşaattan yere düşerken sırtına saplanan demir testerenin çıkarılması için  Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Acil Servisinde kaldırılan vatandaşın sırtına saplanan demir testere, Hastanenin acil servisinde Kocaeli İtfaiye ekiplerinin yardımı ile çıkarıldı...

Kocaeli İtfaiye 112 resmi sosyal medya sayfasından bu haberi ve fotoğraflarını "Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Acil Servisinde bulunan vatandaşın sırtına saplanan demir testere ekiplerimiz tarafından çıkarıldı." ifadeleri ile paylaştı..
fotoğraf:kocaeli 112

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.