İLYAS ŞEKER'İN BAKANLIK HABERİ KOCAELİ VE ERZURUM'U SALLADI

Siyaset 09.07.2020 - 09:44, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İLYAS ŞEKER'İN BAKANLIK HABERİ KOCAELİ VE ERZURUM'U SALLADI

KH/CENGİZYUCAK 24,25,26,27.Dönem Ak Parti Kocaeli Milletvekili, Bayındırlık,İmar,Ulaştırma ve Turizm Koisyonu .Üyesi, AkParti Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Başkan Vekili İltas Şeker'in Çevre ve Şehircilik Bakanlığına getirilmesi bekleniyor.. Kendisi aynı zamanda Harita Yüksek Mühendisi olan ve TBMM'de uzun yıllar Çevre ve Şehircilik komisyonunda görevler alan İlyas Şeker'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından önümzdeki hafta yapılması beklenen kabine değişkliğinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevine getirilmesine kesin gözü ile bakılıyor.. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu karar ile Nihat Ergün ve Fikri Işık'ın ardından Kocaeli'ye yeniden Bakanlık vererek hem Kocaeliye verdiği önemi göstermek istediği hem de konusunda uzman olan İlyas Şeker'in Çevre ve Şehircilik tecrübelerini devlet hizmetine aktarmasına fırsat tanımak istediği dile getiriliyor..  İLYAS ŞEKER'İN BAKANLIK HABERİ KOCAELİ VE ERZURUM'U SALLADI 07.07.2020 tarihinde "İLYAS ŞEKER BAKAN OLUYOR" manşeti ile yayınladığımız yukarıdaki haber hem Kocaeli hem de Erzurum'da sevinç ve coşku ile karşılandı. Bize bizzat telefonla ulaşan çok sayıda siyasetçi bunun çok yerinde isabetli bir tercih olabileceğini dile getirerek "İlyas bey dört dönemdir milletvekilliği yapıyor. Bugüne kadar hakkında en ufak bir şaibe olmadığı gibi gerek Ak Partinin gerekse de Meclisin en çalışkan en üretken bir milletvekilidir. Dürüstlüğü ve mütevaziliği ile bilinen İlyas Şeker'e Bakanlık yakışır" şeklinde ki ortak bir görüşü dile getirdiler.. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği karar sürecine lehte veya aleyhte etki etmemesi için isimlerinin yazılmamasını rica eden Kocaelili siyasetçiler "Kocaeli daha önceki Ak Parti hükümetleri döneminde illa ki bir Bakan ile temsil ediliyordu. Son kabinede Kocaelili bir Bakanın olmamasının eksikliğini Kocaeliler ve Kocaeli Ak Parti hep hissetti. Türkiye'nin en üretlen sanayi kenti Kocaeli bir Bakanlığı hakediyor" dediler.. Öte yandan aslen Erzurumlu olan İlyas Şeker'in Bakan olabileceği haberi Erzurumlular arasında da "Erzurumlular Ak Partinin kuruluşundan geri Reise ve Ak Partiye her zaman her seçimde en büyük desteği verdiler ve vermeye de devam ediyorlar. Bir dönem Ak Parti Hükümetinde İçişleri Bakanuı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce olmak üzere üç Bakanımız vardı. Şimdi biz ne yaptık ki tek bir Bakanımız bile yok kabinede. İlyas Şeker'in Bakan olmasını heyecanla bekliyoruz" dediler.. İlyas Şeker'in Bakanlık haberimiz Soyal medyada da çok sayıda beğeni ve paylaşım aldı..  

KH/CENGİZYUCAK 24,25,26,27.Dönem Ak Parti Kocaeli Milletvekili, Bayındırlık,İmar,Ulaştırma ve Turizm Koisyonu .Üyesi, AkParti Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Başkan Vekili İltas Şeker'in Çevre ve Şehircilik Bakanlığına getirilmesi bekleniyor..

Kendisi aynı zamanda Harita Yüksek Mühendisi olan ve TBMM'de uzun yıllar Çevre ve Şehircilik komisyonunda görevler alan İlyas Şeker'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından önümzdeki hafta yapılması beklenen kabine değişkliğinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevine getirilmesine kesin gözü ile bakılıyor..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu karar ile Nihat Ergün ve Fikri Işık'ın ardından Kocaeli'ye yeniden Bakanlık vererek hem Kocaeliye verdiği önemi göstermek istediği hem de konusunda uzman olan İlyas Şeker'in Çevre ve Şehircilik tecrübelerini devlet hizmetine aktarmasına fırsat tanımak istediği dile getiriliyor.. 

İLYAS ŞEKER'İN BAKANLIK HABERİ KOCAELİ VE ERZURUM'U SALLADI

07.07.2020 tarihinde "İLYAS ŞEKER BAKAN OLUYOR" manşeti ile yayınladığımız yukarıdaki haber hem Kocaeli hem de Erzurum'da sevinç ve coşku ile karşılandı.

Bize bizzat telefonla ulaşan çok sayıda siyasetçi bunun çok yerinde isabetli bir tercih olabileceğini dile getirerek "İlyas bey dört dönemdir milletvekilliği yapıyor. Bugüne kadar hakkında en ufak bir şaibe olmadığı gibi gerek Ak Partinin gerekse de Meclisin en çalışkan en üretken bir milletvekilidir. Dürüstlüğü ve mütevaziliği ile bilinen İlyas Şeker'e Bakanlık yakışır" şeklinde ki ortak bir görüşü dile getirdiler..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği karar sürecine lehte veya aleyhte etki etmemesi için isimlerinin yazılmamasını rica eden Kocaelili siyasetçiler "Kocaeli daha önceki Ak Parti hükümetleri döneminde illa ki bir Bakan ile temsil ediliyordu. Son kabinede Kocaelili bir Bakanın olmamasının eksikliğini Kocaeliler ve Kocaeli Ak Parti hep hissetti. Türkiye'nin en üretlen sanayi kenti Kocaeli bir Bakanlığı hakediyor" dediler..

Öte yandan aslen Erzurumlu olan İlyas Şeker'in Bakan olabileceği haberi Erzurumlular arasında da "Erzurumlular Ak Partinin kuruluşundan geri Reise ve Ak Partiye her zaman her seçimde en büyük desteği verdiler ve vermeye de devam ediyorlar. Bir dönem Ak Parti Hükümetinde İçişleri Bakanuı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce olmak üzere üç Bakanımız vardı. Şimdi biz ne yaptık ki tek bir Bakanımız bile yok kabinede. İlyas Şeker'in Bakan olmasını heyecanla bekliyoruz" dediler..

İlyas Şeker'in Bakanlık haberimiz Soyal medyada da çok sayıda beğeni ve paylaşım aldı..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.